Cum sa construiesti o casa cu bani putini

Deci vrei să-ți construiești o casă chiar dacă nu ai o mulțime de bani în plus? Nu vă temeți, pentru că am adunat câteva sfaturi pentru construirea de case pentru cei dintre noi care nu suntem milionari!

Luați în considerare acesta cu mare atenție, pentru că, dacă o dați peste cap, va ajunge să vă coste și mai mult. În esență, un antreprenor general este persoana pe care o angajați și care supraveghează zilnic toate procesele proiectului de construcție. Poți economisi o mulțime de bani fiind doar propriul tău antreprenor general, dar trebuie să știi cu adevărat ce faci. De exemplu, aveți experiență în managementul proiectelor? Ai cunoștințe despre permisele de locuință? Dacă răspunsul la aceste întrebări este „nu”, atunci poate doriți să mergeți mai departe și să angajați un profesionist.

Nu numai că folosirea materialelor recuperate este la modă (gândiți-vă la ușile vechi de hambar sau la lemnul de epocă), dar vă poate economisi și mulți bani. Căutați lucruri precum uși, podele din lemn, ferestre și decor în locuri precum Craigslist sau magazine second-hand.

Terenul este scump, așa că, dacă nu aveți bani, încercați să construiți mai degrabă decât să eliberați. Acest lucru vă va economisi bani pe acoperiș (deoarece va fi același cost ca și când ați avea o singură etapă) și fundație.

Deoarece achiziționarea materialelor va fi unul dintre cele mai mari costuri pentru construirea casei dvs., cereți furnizorului o reducere de constructor. S-ar putea să spună nu, sau pur și simplu nu cumperi suficient pentru a te califica pentru reducere, dar nu strică niciodată să întrebi. De asemenea, puteți cere contractorului dvs. să achiziționeze materialele pentru dvs. folosind reducerea acestuia.

Gruparea băilor, a rufelor și a bucătăriei una lângă alta vă poate economisi bani pe termen lung, deoarece reduce cantitatea de materiale sanitare necesare.

Unele lucruri sunt mai scumpe la început, dar vă vor economisi bani pe termen lung, inclusiv ferestre de înaltă eficiență, izolație și electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic. Gândește-te la asta ca la o investiție!

Pictarea unei case într-o singură culoare este mai ieftină decât personalizarea cu culori diferite în timp ce construiești. În schimb, rămâneți cu o singură culoare și apoi faceți propria personalizare bricolaj mai târziu.

Nu, serios, dacă sunteți cu adevărat angajat să economisiți bani pentru construirea unei case, aceasta este calea de urmat. Casele mici sunt foarte la modă în acest moment și din motive întemeiate: sunt mult mai ieftine decât construirea unei case standard, pot fi construite pe roți (în cazul în care preferați viața trecătoare) și, să fim sinceri, sunt doar confortabil și adorabil. Prin definiție, o casă mică nu poate avea mai mult de 400 de metri pătrați, dar dacă locuiești cu un buget de ceva vreme, atunci probabil că oricum te-ai obișnuit deja să locuiești într-un spațiu mic!

În loc să personalizați, încercați să rămâneți cu articole standard, cum ar fi dulapuri prefabricate și vanități. Poate părea mai plictisitor, dar nu uitați, scopul aici este să economisiți bani!

Acoperișurile pot deveni foarte scumpe în funcție de materialele și designul folosit. Un acoperiș plat este cel mai ieftin, iar șindrila tind să fie mai ieftină decât țigla. Și nu uitați să verificați codurile de construcție din zona dvs., deoarece anumite modele de acoperiș vă vor reduce ratele de asigurare!

Cu cât designul unei case este mai pătrat sau dreptunghiular, cu atât este mai ieftin de construit. Deci, dacă doriți cu adevărat să economisiți, renunțați la unghiurile unice și rămâneți cu o formă pătrată plictisitoare și adăugați elemente de amenajare mai târziu pentru a o face puțin mai interesantă.