Cum sa aveti o stare de spirit cat mai buna in mijlocul unei pandemii

  • Sâmbătă, 14 August 2021
  • Diverse
Cum sa aveti o stare de spirit cat mai buna in mijlocul unei pandemii Cum sa aveti o stare de spirit cat mai buna in mijlocul unei pandemii

Chiar și în cele mai bune momente, a rămâne pozitiv poate fi dificil. Mai ales în mijlocul unei pandemii. Cu știrile umplute cu un număr crescut de morți și prăbușirea economiei, păstrarea unei dispoziții vesele (sau chiar calmă) poate fi o adevărată provocare.

Potrivit profesorului asistent de psihiatrie al Spitalului Muntele Sinai, dr. Shannon O'Neill, unul dintre motivele probabile pentru care oamenii au dificultăți în menținerea sentimentului de pace este că sunt obligați să facă lucruri sau să urmeze reguli care sunt similare cu simptomele depresiei. . Ca atunci când toată lumea era instruită să se distanțeze de cei dragi.

Poate fi extrem de greu pentru cei care luptă în prezent sau au luptat împotriva depresiei. Cu toate acestea, vă puteți ridica în continuare starea de spirit pe fondul crizei.

FACEȚI MAI MULT DIN CEEA CE VĂ FACE FERICIT

S-ar putea să vă fie greu să vă amintiți o zi care nu era în carantină, dar este util să vă gândiți la ceea ce v-a bucurat când totul era încă normal. Întrebați-vă ce a stârnit bucuria în voi și faceți mai mult din ea. Aceasta poate include petrecerea timpului cu cei dragi sau antrenamentul. Dacă nu vă pregătiți, puteți căuta lucruri noi de făcut în timp ce stați acasă.

AMINTEȘTE-ȚI CEEA CE EȘTI RECUNOSCĂTOR

Cu o mulțime de vești proaste din întreaga lume, este o reîmprospătare să căutați lucruri pentru care sunteți recunoscători. Acesta este un mod minunat de a crea un echilibru între pozitivitate și negativitate în viața ta. Puteți utiliza aplicații precum Three Good Things în care puteți nota trei lucruri pentru care sunteți recunoscători. Dacă sunteți mai vechi, le puteți nota în jurnale . Nu trebuie să o complicați și nu trebuie să le furnizați pe toate trei dacă nu puteți. Menționează doar trei dintre cele mai preferate părți ale zilei tale

RĂSFĂȚAȚI-VĂ

Persoanele blocate în carantină pot dezvolta un sentiment de repetare. Se ridică și fac aceleași lucruri iar și iar, ceea ce duce în cele din urmă la epuizare și iritare, mai ales dimineața. Răsfățați-vă cu ceva cu care de obicei nu vă recompensați, astfel încât să puteți găsi acel sentiment de entuziasm. Un tratament bun poate include o rețetă excelentă de mic dejun pentru a începe o nouă zi. De asemenea, puteți opta pentru o meditație atentă.

DETURNEAZĂ-ȚI ENERGIA SUPLIMENTARĂ CĂTRE CREATIVITATE

Fă ceva creativ folosind acea energie suplimentară a ta. Vă ajută să vă distrage atenția de la negativitatea inutilă și vă concentrează atenția asupra unui lucru nou, cum ar fi pictarea unei noi capodopere sau realizarea unei piese de blog. Cu toate acestea, nu vă transforma într-o competiție și comparați-vă munca cu alte persoane. Totul este să te bucuri și să ai o ieșire pentru gândurile și sentimentele tale.

Deoarece o veți face oricum, programați un anumit moment în care vă puteți distra toate grijile. Acest lucru ar putea fi contraproductiv, dar funcționează. Cu toate acestea, nu alegeți doar aleatorii. Setați o sesiune de 20 de minute pe zi pentru a vă permite să vă faceți griji în loc să petreceți o zi întreagă simțindu-vă rău în legătură cu lucrurile.