Cum sa alegi asigurare auto cea mai potrivita

Deținerea unei mașini în zilele noastre este destul de scumpă. Prețurile la gaz sunt la fel de mari ca oricând, fără a mai menționa costul în creștere al mașinilor. Proprietarii de mașini, acum mai mult ca oricând, caută să economisească bani acolo unde pot. Asigurarea auto este un loc minunat pentru a începe. Alegeți politica care se potrivește stilului dvs. de viață și reduceți-vă primele la jumătate.

 

Când majoritatea oamenilor cumpără o mașină, se înscriu la un asigurător aleatoriu și rareori se uită la amprenta mică. Polițele de asigurare auto diferă una de cealaltă, deci este important să o alegeți pe cea potrivită pentru dvs. Găsiți-vă asigurarea auto „potrivită în cer” cu aceste sfaturi utile!

Verificați tarifele anual

În fiecare an, ar trebui să verificați tarifele de la alte companii pentru a vedea unde se află politica dvs. Puteți găsi instrumente de comparare a asigurărilor online sau vă puteți adresa la departamentul dvs. de asigurări de stat pentru ghiduri detaliate despre servicii. Deoarece cotațiile personalizate necesită timp, compararea cumpărăturilor este de obicei cel mai eficient mod de a vă folosi timpul.

Alegeți un asigurător de top

Toate companiile de asigurări auto tind să aibă recenzii bune, dar unele sunt mai bune decât altele. Este important să aflați unde se află o companie cu plăți, probleme care nu fac obiectul unei daune și gestionarea daunelor.

Alegeți deductibilul potrivit

Deși vă puteți reduce prima cu o deductibilă mai mare, dacă intrați într-un accident, veți ajunge la costuri mai mari din buzunar. Poate doriți să alegeți o primă mai mare dacă nu ați fost într-un accident care a fost vina dvs. și dacă dosarul dvs. de conducere este curat. În cele din urmă, acest risc vă poate economisi 40% pe o perioadă de un an.

Examinați-vă acoperirea

Este imperativ să aveți un plan care să acopere daunele materiale și rănile. Costurile și riscul vor crește numai odată cu acoperirea dvs.; protecția minimă echivalează cu o acoperire minimă.