Cum sa ai o relatie de succes

Cum sa ai o relatie de succes Cum sa ai o relatie de succes

A avea o relatie de dragoste de succes este, fara indoiala, modelul ideal pentru persoanele care au si fac parte dintr-o relatie romantica. Ar trebui sa-ti cunosti partenerul si sa tii cont de lucrurile de care te bucuri si sa ai hobby-urile tale, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu partenerul fara sa uiti ca timpul si singuratatea fiecaruia sunt necesare.

Pentru a avea o cautare constanta de interese este important sa pastrezi in viata legatura care le uneste, iubirea, trebuie sa ai creativitate pentru a crea momente placute pentru amandoi, deoarece caderea in rutina ar trebui evitata cu orice pret.

Lauda si admiratia fata de celalalt trebuie sa fie constante, nu uitati ca aceasta este persoana pe care ati ales-o si trebuie sa o vedeti ca fiind cea mai buna alegere din viata voastra, nu se spune nimic, micile detalii va fac sa va indragostiti multumind acelei persoane este vitala si Te va face sa te simti important, fiecare detaliu, cuvant si efort trebuie apreciat si apreciat.

Dialogul si comunicarea buna sunt baza unei relatii de succes, este modalitatea speciala de apropiere cu partenerul dvs., sprijinul reciproc va va face viata sa para mai usoara.

Sa vedem cateva moduri in care puteti pastra vie flacara iubirii

Sinceritatea, autenticitatea si expresia emotionala.

Nevoia de a arata cea mai buna versiune de sine, care este adecvata in prima etapa a relatiei romantice, daca este perpetuata in timp, face ca persoana sa piarda autenticitatea si sa traiasca relatia intr-un mod ireal . Incercati sa va aratati pe masura ce credeti ca sunteti cel mai admirat si iubit. Dar acest lucru face ca un perete de separare sa fie generat cu cealalta persoana, deoarece nu exista acces la intreaga persoana, la bine, la regulat si la rau.

Atunci cand o persoana ascunde aspecte ale personalitatii sale care sunt urate partenerului sau, el presupune ca exista aspecte despre sine care sunt inamovibile si, prin extensie, se simte ca o persoana care nu merita sa fie iubita .

Aceasta genereaza o nesiguranta care se poate arata in gelozie, raceala, distanta, frica si lipsa de complicitate. Aspecte care afecteaza grav relatia.

Prin urmare, indrazniti sa va aratati si sa va exprimati emotiile . Poate fi dificil pentru persoana slab instruita sa experimenteze un sentiment puternic de rusine si ridicol. Dar acest fapt este foarte terapeutic si depaseste imbunatatirea relatiei, deoarece implica cresterea si integrarea personalitatii .

Folositi tehnica de a va pune in locul partenerului dvs. inainte de a face presupuneri

Cand aveti probleme sau neintelegeri cu partenerul, permiteti-va sa decideti urmatorul pas pe care il veti face alegand sa va puneti in locul partenerului dvs. si sa analizati toate aspectele si circumstantele actuale care pot influenta modul dvs. de a fi sau de a actiona. Daca decideti sa folositi aceasta tehnica in mod constant, veti invata sa vedeti lucrurile dintr-un punct de vedere diferit si nu doar sa va concentrati asupra modului dvs. de a intelege lumea. In acest fel va veti salva momente de neintelegere si chiar resentimente viitoare in relatia voastra.

Gasiti interese comune si impartasiti acele lucruri impreuna

Cand petreci cea mai mare parte a timpului cu o persoana, sa traiesti impreuna ca un cuplu trebuie sa pastreze vie legatura iubirii prin cresterea impreuna. Pentru a realiza acest lucru, este important sa aiba lucruri comune pentru a impartasi si a se bucura de timp impreuna, astfel incat viata de zi cu zi sa nu devina o rutina plictisitoare din care, la un moment dat, singurul lucru dorit este sa scape rapid.

Nu neglijati viata intima

In prezent, ziua noastra de zi tinde sa fie foarte ocupata si cu putin timp liber; Am ajuns acasa noaptea, epuizati si dorind sa ne culcam in pat si sa ne odihnim. Daca ne lasam condusi de aceasta dinamica, sexul sfarseste intotdeauna pe ultimul loc . Dupa ce speli vasele noaptea si te relaxezi pe canapea, adormiti, este usor ca in acel moment dorinta sa nu apara si este timpul sa o faca ,,pentru ca se joaca deja". Ceea ce numesc ,, sindromul calendaristic ".

Prin urmare, este important sa acordam spatiu sexului, sa il acordam prioritate in fata altor obligatii . Daca ne oprim sa ne gandim, in multe ocazii facem lucruri pe care pur si simplu nu le simtim, dar daca mentinem ritmul si frecventa si ne stimulam, ajungem sa ne placa si chiar ajungem sa ne dorim ca timpul sa ajunga din nou. De exemplu, sport. Cu sexualitatea se intampla exact acelasi lucru: daca o acordam prioritate si nu o lasam ,,dupa obligatii", ne vom bucura din ce in ce mai bine!

Pentru cei care iubesc actoria, sesiunea de jocuri de rol poate fi organizata cu un scenariu si chiar poate fi inregistrata pentru a urmari in viitor. Marea parte a jocului de rol este ca toate aceste vise pot deveni realitate, dar in siguranta cuplurilor bine stabilite. Nu este nevoie sa va faceti griji pentru infidelitati, bolile de boala sau sentimentele de ranire. Acolo iti insusesti un rol special cu persoana iubita si te bucuri de rolurile celuilalt in siguranta. Cel mai bun lucru este ca va imaginati sa traiti o poveste cu un strain, dar sub acest necunoscut este persoana iubita si nu exista sentimente de vinovatie si nici de fapta gresita. Astazi puteti juca rolul unei escorte sexy, maine o politista sexy. Nenumarate femei sunt fascinate de uniforme. Barbatii se pot imbraca ca politisti si imita o arestare.

Pentru ca o relatie sa aiba succes si sa dureze, este important sa existe o serie de consideratii pentru a face legatura dintre cei care alcatuiesc cuplul, fara a pierde flacara iubirii.