Cum recunosti un iPhone fals de unul real – la ce trebuie sa te uiti

Cu cateva zile in urma am aflat o veste ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus false sunt vandute in China. Acest lucru nu este singurul caz, deoarece exista o multime de cazuri in care telefoanele iPhone false fiind vandute in piata.

Cand vad aceste probleme pe piata, oamenii ar trebui sa inteleaga diferenta dintre un iPhone fals si unul original, deoarece iPhone-urile sunt costisitoare si nimeni nu vrea sa fie pacalit.

Și acesta este motivul pentru care am publicat acest articol. In acest post, va oferim cateva indicii foarte importante pentru a detecta cu usurinta daca un iPhone este fals sau real.

Iata cum sa verificati daca un iPhone este fals sau real

1. Verificati numarul de serie

Fiecare iPhone are un numar de serie care il identifica. Prin urmare, prin cautarea numarului de serie puteti sa identificati daca iPhone-ul dvs. este disponibil in baza de date Apple sau nu. Pentru aceasta, gasiti numarul de serie atingand „Setari”, selectand „General” si selectand „Despre” si in final derulati in jos la „Numar de serie”.

Acum, introduceti numarul serial al iPhone-ului pentru a afla daca este real sau nu. Daca primiti mesajul „Ne pare rau, dar acest numar de serie nu este valid. Verificati-va informatiile si incercati din nou”, este probabil ca iPhone-ul este fals.

2. Verificati sigla Apple

Toata lumea stie ca brandurile includ intotdeauna logo-ul lor pe produse. Deci, pe partea din spate a iPhone trebuie sa vedeti un logo iPhone (Apple). Daca nu puteti gasi logo-ul, atunci nu este un iPhone real.

3. Verificati pentru Siri

Siri pe Apple iPhone, iPad si iPod touch va permite sa utilizati vocea pentru a trimite mesaje, a efectua apeluri, a le seta mementouri si multe altele. Siri are o mare specialitate incat poate fi lansat numai pe un iPhone original. Iar cel fals nu poate sa o execute. Prin urmare, puteti verifica daca iPhone-ul este fals sau real.

4. Cautati slotul pentru cartele de memorie

IPhone-urile originale au intotdeauna sloturi de memorie, cum ar fi 16 GB, 32 GB si 64 GB. IPhone-ul real nu are slot pentru card SD pentru a extinde capacitatea memoriei. Deci, aruncati o privire la iPhone cu atentie pentru a cauta slotul pentru carduri de memorie, iar daca il gasiti, inseamna ca iPhone-ul nu este real.

5. Verificati pozitia butoanelor iPhone

In general, pe iPhone-ul real, butonul sleep / awake se afla in coltul din dreapta sus, in timp ce comutatorul de volum si comutatorul soneriei sunt in partea stanga sus. Daca butonul sau butoanele nu sunt acolo unde ar trebui sa fie, atunci telefonul pe care il priviti este unul fals.

6. Incercati conectarea iPhone cu iTunes

Daca ati achizitionat iPhone-ul si nu sunteti siguri ca este real sau fals, puteti utiliza acest sfat si gasiti dispozitivul fals pe care il puteti rambursa mai tarziu. Deci, conectati noul iPhone la un computer si incercati sa il rulati cu iTunes. Daca primiti o eroare, inseamna ca iTunes nu va recunoaste telefonul; astfel este nedetectabil si fals.