Cum recunosti o geanta Louis Vuitton autentica de un fals

Cum recunosti o geanta Louis Vuitton autentica de un fals Cum recunosti o geanta Louis Vuitton autentica de un fals
Louis Vuitton Malletier este o casa de moda franceza de lux dedicata designului articolelor de imbracaminte, incaltaminte, bijuterii si accesorii. Marca Louis Vuitton, impreuna cu monograma sa, LV, au fost listate ca fiind una dintre cele mai bune 29 de marci din intreaga lume. Datorita statutului de brand de lux, Louis Vuitton este una dintre cele mai falsificate marci din industria modei.

In timp ce gentile contrafacute sunt disponibile pe scara larga si pot parea autentice, este important sa stiti sa diferentiati un autentic Louis Vuitton de unul fals

Cum recunosti o geanta Louis Vuitton autentica de un fals

 1. Acordati atentie monogramei

Retineti montarea monogramei pe geanta, cunoscuta sub denumirea de sigla LV. V „trebuie sa fie putin peste „L”, cu „L”care trece prin stanga jos a „V”. Gentile de mana Louis Vuitton sunt de obicei realizate cu o singura bucata lunga de piele, ceea ce face ca monograma sa fie simetrica pe ambele parti.

 2. Acordati atentie cusaturilor

O geanta originala LV are intotdeauna cinci cusaturi prin intermediul filetului din piele unde se afla manerul. Comparati, daca este posibil, doua genti de mana Louis Vuitton dintr-o parte in alta pentru a identifica numarul de cusaturi plasate in geanta, observand daca cusatura este aceeasi pentru fiecare geanta.

     3. Monograma unei genti autentice sa fie intr-o singura culoare sau textul sa fie multi-colorat

O geanta de Louis Vuitton cu mai multe culori in monograma poate fi un semn de falsificare, deoarece doar Speedy 30 si PM PM sunt multicolore. Speedy 30 poate fi identificata ca o geanta de panza Damier cu o forma rotunjita, mai ales pe lateral, iar PM Pochette Mile este mica, identificabila prin semnatura metalica rafinata care apare pe punctul central superior al gentii si fixarea lantului de aur de ambele parti.

 4. Verificati pretul de vanzare

Gentile de mana autentice ale lui Louis Vuitton, din martie 2011, s-au vandut pentru cel putin 500 de euro, potrivit site-ului oficial Louis Vuitton. In timp ce preturile pot varia in functie de faptul daca cumparati geanta de la un mall sau la mana a doua de pe site-urile de tranzactionare, daca geanta este reala si de buna calitate, veti plati cel putin 350 de euro. Orice achizitie pentru mai putin de 200 de euro va fi un semn de fals.