Cum promovam o afacere in mediul online?

  • Miercuri, 29 Aprilie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
Servicii SEO Bucuresti Servicii SEO Bucuresti

Atunci cand o afacere isi incepe activitatea pe internet este util sa ne punem intrebarea cum facem sa ne promovam corect in mediul online. Existe numeroase optiuni pentru promovarea in mediul online: social media, reclamele platite sau SEO.

Pentru o campanie de social media apelam la exerti in administrarea conturilor de Facebook, Instagram sau Linkedin. Dupa caz, putem cauta o persoana specializata in reclamele platite de pe aceste canale. In cazul SEO se apeleaza la un expert independent sau la o agentie. Poti apela la servicii SEO Bucuresti pentru a promova afacerea ta in mediul online.

 

Reclamele platite, Google Ads, sunt surse bune de trafic si ne asigura o forma de promovare online. Insa, nu orice companie isi permite sa investeasca mare parte din bugetul sau anual catre marketing-ul bazat pe reclame platite. Cum sa directionam in mod corect bugetul de marketing? Impartim in prioritati taskurile necesare promovarii online: textele optimizate, starea tehnica a site-ului, imaginea brandului, continutul publicat zilnic, etc. 

 

Cum ajuta SEO? 

SEO cuprinde atat partea tehnica, de IT, cat si partea de creare de continut scris. De asemenea, SEO extern presupune colaborarea cu blogeri sau platforme de comunicate de presa. Toate aceste taskuri sunt de completat pentru a duce la implinire optimizarea SEO. Bugetul unei campanii de optimizare este, fireste, mare astfel incat sa poata acoperi toate cele mentionate mai sus. 

 

Beneficiile optimizarii SEO se vad in cresterea traficului catre website, marirea vanzarilor, cresterea popularitatii brandului si fucntionarea tehnica excelenta a website-ului.

In cazul in care va intrebati ce da rezultate mai repede sim ai bine: SEO sau reclamele pe social media, raspunsul este: depinde. Depinde de scopul afacerii: promovarea serviciilor si a brandului, sau cresterea numarului de oameni care gasesc website-ul. Prin optimizarea SEO organica obtinem o expunere mare catre toate persoanele interesate de cuvintele cheie pentru care am optimizat. 

 

Cum ajuta Facebook Ads?

 

Facebook-ul este o platforma usor de folosit care se bucura de un numar mare de utilizatori. Exista sanse mari ca cei interesati de serviciile sau produsele firmei dumneavoastra sa detina un cont de facebook. Utilizatorii acestui canal de social media isi exprima preferintele dand like si follow unor produse sau pagini. In felul acesta Facebook aduna informatii pretioase despre utilizatorii sai. 

Atunci cand facem reclama platita pe Facebook, avem sansa sa ne adresam in mod direct acelor persoane care au ca interese exact produsul sau serviciul pe care il vindem. Inspiratia cu care definim acea nisa spre care sa trimitem reclama noastra platita, face sa merite investitia noastra in reclama respectiva.

 

Servicii SEO Bucuresti – descrierea firmei

Firma specializata in serviciile de optimizare SEO se bucura de avantajul de a fi pe prima pagina a rezultatelor Google pentru orasul Bucuresti. Multumita clientilor fericiti si a cresterii constante a afacerii, Servicii SEO Bucuresti se extinde in prezent catre alte orase ale Romaniei, dar si international. 

Email         [email protected]

Telefon.     0723159147

Persoana contact - Vlad Popescu