Cum planifici petrecerea de ziua copilului

  • Marţi, 9 Martie 2021
  • Divertisment
  • Publicat de
Buget de nastere Buget de nastere

Iesiti afara, pastrati-l simplu si fiti creativi pentru a economisi din bugetul urmatoarei zile de nastere a copilului dumneavoastra.

Ca parinte, doriti sa faceti zilele de nastere ale copilului dvs. cat mai memorabile posibil. Dar, uneori, organizarea unei petreceri fastuoase pur si simplu nu se incadreaza in imaginea dvs. financiara.

Iata cateva idei si metode de a economisi din salariu net si a nu face rabat de la micile distractii ale sarbatoritului.

1. Incepeti cu locul potrivit

Aruncarea unei petreceri de ziua de nastere a unui copil la un buget redus inseamna totul despre locatie, locatie, locatie. A face petrecerea acasa sau a intr-un parc sunt doua optiuni de locatie low-cost.

2. Tineti sub control bugetul alimentar

Cand planificati petrecerea de ziua unui copil la un buget mic, mancarea si tortul pot manca o mare parte din ceea ce trebuie sa cheltuiti. Costul unei prajituri personalizate, de exemplu, poate varia de la 12 lei la 20 de lei pe felie. Inmultiti acest lucru cu 15 invitati si puteti cheltui cu usurinta aproximativ 200 de lei doar pe tort.

3. Mergeti cu distractie discreta si sariti peste invitatiile de lux

Petreceri de ziua de nastere la buget pentru copii pot fi placute, chiar daca nu cheltuiti sute de dolari pentru a inchiria o saltea de sarituri sau pentru a monta plimbari cu ponei in curtea din spate. Optiunile de divertisment, cum ar fi sa-i lasi pe copii sa se balanseze la o pinata sau sa-i testeze abilitatile de limbo sunt modalitati simple de a economisi bani si de a incorpora distractia in ziua respectiva.

4. Decoreaza pentru mai putin

Cum sa planifici petrecerea de ziua unui copil la un buget poate deveni putin mai complicata daca copilul tau doreste o tema specifica care necesita cumpararea de decoratiuni personalizate scumpe.

5. Nu incercati sa faceti totul

Planificarea petrecerii aniversare a unui copil distractiv la un buget nu este intotdeauna un tort. Walker-Craft spune ca prioritizarea a ceea ce este cel mai important pentru copilul tau (si cel mai prietenos pentru portofelul tau) te poate impiedica sa te simti framantat de planificarea zilei de nastere.

Daca incerci sa fii frugal, ia in considerare posibilitatea de a-i oferi copilului tau o optiune - o petrecere sau cadouri.

Puteti, de asemenea, sa alocati o parte din bugetul petrecerii pentru un singur cadou special de la dvs. Amintiti-va, planificarea unor petreceri de ziua potrivite bugetului pentru copii ar trebui sa fie despre maximizarea distractiei in timp ce minimizarea stresului.

Multimim pentru atentia acordata si va dorim mult succes in pregatirea zilei de nastere a copilului dvs. Ca tipsuri directe va recomandam Parcul Mogosoaia care se potriveste foarte bine pentru astfel de petreceri, avand pajisti mari de iarba.