Cum optimizezi sunetul la casti

Cum optimizezi sunetul la casti Cum optimizezi sunetul la casti

Fara nicio indoiala, castile sunt unele din cele mai populare gadgeturi pe care le-ai fi putut intalni vreodata. Mici, mari, simple sau cu conexiune inteligente, ne pot ajuta in momentele noastre de relaxare, dar in acelasi timp sunt o alegere practica in materie de comunicare, de exemplu, atunci cand doresti sa faci simultan mai multe lucruri in acelasi timp, ca si atunci cand conduci sau gatesti. Dincolo de proprietatile de baza cu care vin insotite fiecare pereche de casti, optimizarea sunetului poate fi extrem de importanta astfel incat sunetul redat sa fie impecabil.

 

Optimizarea sunetului este un pas extrem de simplu de facut si se poate realiza atat prin intermediul castilor (a celor care permit), dar in special prin intermediul device-urilor la care le conectezi.

Orice dispozitiv detine integrat un sistem de egalizare a frecventei, a intensitatii sunetului, a bass-ului etc. Ba chiar te poti folosi de diferite aplicatii pentru a-ti configura sunetul dupa preferintele proprii.

In general, intensitatea sunetului nu trebuie sa fie nici prea “tipatoare”, nici prea asuprita de volumul bass-ului. Bineinteles, nu uita ca perceptia sunetului difera de la o melodie la alta, atunci cand asculti muzica, ceea ce inseamna ca e posibil sa trebuiasca sa faci un compromis pentru a evita schimbarea acestor setari la fiecare piesa. Si calitatea castilor va influenta dispersia sunetului.