Cum iti refaci corpul dupa o sarcina

Cum iti refaci corpul dupa o sarcina Cum iti refaci corpul dupa o sarcina

O sarcina este un dar de la Dumnezeu, asa cum afirma adesea o familie. Insa, in acelasi timp, poate fi si o experienta usor traumatizanta pentru o persoana ce pune accent pe fizicul ei. Desi cel mai important lucru din aceasta lume este sanatatea si mentalitatea, dar si sanatatea copilului proaspat nascut, aspectul fizic poate contribui la increderea de sine si sa transforme experienta maternitatii intr-una minunata.

In functie de tipul organismului, unele femei revin la forma initiala, in timp ce pentru altele totul se transforma intr-o misiune aparent imposibila, cu multe kilograme in plus.

Trebuie sa stii insa ca miscarea este foarte importanta si ca este factorul esential care te poate ajuta sa scapi de aceste kilograme dupa nastere. Bineintels, vei avea nevoie de multa rabdare, in functie de posibilitatile corpului tau. Importanta este perseverenta si realizarea unor exercitii derulate in mod corect. De altfel, in timpul alaptarii este interzis efectiv orice contact cu diferite suplimente alimentare pentru slabit care pot ajunge in corpul bebelusului prin laptele mamar. Insa, pe langa sport, poti adopta un stil de viata sanatos, evitand produsele cu adaosuri de conservanti si calorii. Poti apela la un nutritionist pentru o dieta adecvata corpului tau, astfel incat sa obtii toate rezultatele dorite.

Nu uita insa, ca a fi mamica e cel mai frumos lucru din Univers!