Cum s-a descoperit formula Minoxidil destinata cresterii parului

Minoxidilul a provenit dintr-o cercetare îndelungată, care a fost realizată de chimistii de la Upjohn în anul 1960. Au descoperit efectul de aciditate stomacala al unui compus dintr-un catalog chimic, care este denumit „DAM” (N, N-dialilmelamină). Examinăm:

 

Acestea ies cu rezultatele că DAM poate scădea tensiunea arterială la câini sau animale de companie, nu la oameni.

În 1961 au ales pentru Metabolite DAM, care este DAMN-O, a fost testat la pacienții care suferă de hipertensiune arterială. Astfel, am avut parte de scăderea tensiunii arteriale, care a avut mai târziu efecte secundare, cum ar fi retenția de apă, insuficiența cardiacă. În cele din urmă, au decis să retragă DAMN-O din studiul lor.

Mai mult, cercetătorii de la Upjohn au estimat că diferiți analogi ai DAMN-O pot fi evitați și păstrând efectele secundare deoparte și aceasta include și minoxidil. În timpul studiilor clinice, sa observat că minoxidil conduce la scăderea tensiunii arteriale cu efecte secundare minime. Alături de acest beta-blocant și diferite tratamente de insuficiență cardiacă și au fost adăugate pentru a răsturna reținerea de sare și apă / balonare în studiu. Ulterior, oamenii au obținut rezultatul că minoxidilul poate ajuta la regenerarea părului.

 

Cum funcționează minoxidilul la reducerea căderii părului?

Cum să alegi produsele pentru căderea părului?

 

1- Verificați ingredientele:

 

Asigurați-vă că ați verificat lista de ingrediente înainte de a cumpăra produsulMinoxidil. Rețineți că produsul trebuie să conțină substanțe puternice numite Minoxidil care previn deteriorarea foliculului de păr.

 

2- Aprobat de FDA:

 

Înainte de a cumpăra produsul, asigurați-vă că ingredientul acestui produs este aprobat de FDA sau autoritatea medicală. Acest lucru va ajuta la monitorizarea acelor produse, care pot provoca reacții adverse datorită consumului de ingrediente de calitate scăzută.

 

3- cantitate exactă de vitamine și minerale:

 

Rețineți că dieta dvs. trebuie să fie constituită dintr-o cantitate exactă de vitamine și minerale, aportul de vitamina B6, Biotină, zinc și magneziu pentru menținerea creșterii sănătoase a părului și, de asemenea, va facilita reîncărcarea.

 

4- Cumpărați loțiuni pentru căderea părului:

 

Alegeți loțiuni de păr pentru pastile pentru pierderea părului, deoarece sunt considerate cele mai bune pentru părul dvs. Motivul este faptul că loțiunile au flexibilitatea de a aplica pe zonele afectate; vă va oferi rezultate mai bune.

 

5- Dozare specificată:

 

Nu uitați că utilizați doza specificată a acestui produs și la orele specifice. În timp ce unii utilizează acest produs, deoarece consideră că vor obține un rezultat mai bun într-o perioadă scurtă. Poate că va avea reacții adverse dăunătoare, de aceea trebuie să vă informați că utilizați produsul conform dozelor specificate și urmați-l cu strictețe dacă nu doriți niciun fel de reacții adverse.

Minoxidil este cunoscut și ca un vasodilatator puternic (Vasodilatația este lărgirea vaselor de sânge.), Care ajută la încurajarea creșterii părului. Când minoxidilul se aplică deasupra scalpului:

 

Prin mediul enzimei sulfonil transferază (transferul grupei sulfo dintr-o moleculă donatoare în molecula acceptantă), transformă sulfitul Minoxidil într-o formă activă.

Canalul potențial se deschide, ceea ce ajută la extinderea vaselor de sânge și la hiper-polarizare (modificări ale membranei celulare, ceea ce îl face mai negativ).

Disponibilitatea cu nerăbdare a foliculilor de păr (buzunare mici, precum găurile din pielea noastră) este făcută de oxigenul pe zonele scalpului, ceea ce duce la creșterea părului prin adaptarea Telogen (faza de repaus a foliculului de păr) în anagen (faza de creștere a folicul de par).

Încurajează direct creșterea prin activarea prostaglandinei endoperoxide sintaza-1 (PGHS-1, principala izoformă prezentă în celulele papilei dermice), la om, acea enzimă este codificată de gena PTGS-1.

celule papile dermice (celule izolate de papilele părului foliculilor de păr normali ale scalpului uman). crește numărul prin activarea activității ß-cateninei și, de asemenea, stimulează prin inducerea CK2.

 

Poti cumpara minoxidil 5% direct de la persoane care l-au folosit si il recomanda cu incredere! - Click aici