Cum iti personalizezi telefonul?

Smartphone-urile au evoluat foarte mult in ultimul decenii - au trecut cu usurinta de la stadiul de accesoriu la a fi o extensie a noastra. Pana la urma este vorba despre modul in care comunicam intre noi, cum facem afaceri, cum importalizam cele mai frumoase cadre si cum ne planificam taskurile. Asa cum casa noastra devine o reflectare a personalitatii si intereselor noastre, la fel si personalizarea telefonului este o alta modalitate importanta de exprimare. Dar nu te gandi la personalizare ca fiind limitata la imagini de fundal si tonuri de apel. Exista o multime de alte elemente ce pot fi imbunatatite in acord cu gustul tau personal. Uite cateva dintre acestea.

Alege tu carcasa

Deseori utilizatorii de telefoane aleg sa cumpere o noua carcasa, mai frumoasa pentru telefonul lor. Inainte de o astfel de achizitie, ar trebui sa iei in considerare nu doar design-ul carcasei, dar si capacitatea sa de protectie. Uite factorii ce influenteaza eficienta unei carcase:

- Durabilitate. Daca ai un stil de viata activ sau lucrezi intr-un domeniu in care telefonul risca sa fie deteriorat (de exemplu, intr-un depozit), atunci iti recomandam sa alegi o carcasa care ofera o protectie foarte buna. Daca acest risc nu este atat de mare iar telefonul nu se afla in pericolul de accidentare, atunci optiunile sunt nelimitate.

- Design. Aspectul este important nu doar din perspectiva stilului, ci si ca functionalitate. Inainte de a alege o carcasa, ia in considerare incarcarea, usurinta de curatare, cum se simte in mana, daca este rezistenta la apa etc. Materialul din care este fabricata carcasa va ofera o idee asupra durabilitatii acesteia si protectiei pe care o ofera telefonului in caz de accidentare. Asa cum se intampla in cele mai multe domenii din viata, pretul nu reflecta intotdeauna calitatea. Carcasele din materiale de proasta calitate sunt mai ieftinet, dar pe termen lung sau mediu se vor dovedi ineficiente. Este recomandat sa optezi pentru o carcasa care ofera o protectie cat mai buna.

Alegerea accesoriilor

Pentru ca telefonul pe care il folosesti zilnic este atat de legat de stilul tau de viata, exista o multime de accesorii care se pot dovedi extrem de comode si utile.

- Casti. Cu ajutorul castilor poti sa iei muzica preferata cu tine in spatiile publice, fara sa-i deranjezi pe ceilalti. Asculta muzica in metrou, in tren, pe strada sau unde vrei tu.

- Selfie stick pentru a-ti face fotografii mai usor.