Cum îți eliberezi mintea primăvara – 3+1 modalități să renaști

Cum îți eliberezi mintea primăvara – 3+1 modalități să renaști Cum îți eliberezi mintea primăvara – 3+1 modalități să renaști

Nu există un moment mai bun decât primăvara pentru a lăsa energiile negative în trecut. Este un nou început, iar anul care va urma trebuie să nu fie afectat de experiențele anterioare. Astro TV este locul unde poți să ai parte de consultanță personalizată pentru un proces complet de renaștere, îar câteva dintre sfaturile de bază în acest sens vor fi împărtășite cu voi astăzi.

Renașterea minții: prin curățarea casei tale

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să începi o curățenie generală în casa ta. Nu fi superficial și mergi până la cele mai mici detalii.

Gândeste-te ce obiecte nu folosești și cum poți profita de pe urma vânzării sau donării lor. Vei avea o minte mai liberă și vei fi mai puțin asaltat de aglomerația lucrurilor din jurul tău.

Poți chiar să faci o purificare a aerului cu frunze de Sângele Dragonului sau de salvie. 

Dacă tot nu simți că atmosfera este acum eliberată de energiile negative, poți cere un sfat mai specific de la unul din consilierii spirituali de pe Astro TV.

Contacul cu aerul, necesar pentru renaștere

Un aspect foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere este contactul cu mediul înconjurător! Dacă ești obligat prin prisma locului de muncă sau a activităților tale să stai în mai mult în interior, asigură-te că aerisești frecvent și nu simți niciodată aerul încărcat.

Renașterea înseamnă sacrificiu

Pentru a avea o minte liberă trebuie să analizezi cu atenție care sunt sursele tale de energie negativă și să renunți imediat la acestea. 

Poate fi vorba despre o activitate, despre un loc sau chiar despre o persoană! Este posibil să îți fie greu la început să renunți la ele, dar amintește-ți că renașterea are nevoie de niște sacrificii

Aceste aspecte ale vieții tale te scurg de energie pozitivă și îți vor îngreuna procesul de evoluție.

Renașterea: obiceiuri noi

Atunci când îți dorești cu adevărat să experimentezi o renaștere reală, trebuie să aduci în viața ta activități noi, care să te ajute în acest proces. Meditația este prima și cea mai importantă dintre acestea, dar nu singura.

Există și alte modalități care te ajută! Una dintre ele este practicarea unor tehnici de calmare în momentele dificile precum tehnica respirației. Folosind-o, minimiza energiile negative pe care de obicei le acumulezi în timpul unui conflict sau într-o situație tensionată.

De asemenea, pentru unele persoane, jogging-ul în pădure sau în locuri liniștite funcționează pentru încărcarea cu energii pozitive. 

Conclusion

Atunci când vrei o viață mai bună, trebuie să treci prin procesul de renaștere. De unul singur poate fi o călătorie lungă și grea, însă alături de un consilier spiritual pe care îl poți găsi pe Astro TV, va fi mult mai ușor. Intră acum și începe drumul către un nou tu!