Cum introduci jucariile sexuale intr-o relatie

Cum introduci jucariile sexuale intr-o relatie Cum introduci jucariile sexuale intr-o relatie

Daca doriti sa va condimentati viata sexuala, atunci introducerea jucariilor sexuale ar putea fi ceva de luat in considerare. Cu toate acestea, sa-i spui partenerului tau despre dorintele tale sexuale poate fi penibil. S-ar putea sa iti fie teama ca va zdrobi ego-ul partenerului - pana la urma, nimeni nu vrea sa dea impresia ca nu sunt multumiti in pat. De asemenea, s-ar putea sa ai emotii cand iti exprimi nevoile sexuale sau, in general, poti fi jenat de faptul ca ai o curiozitate care se afla in afara repertoriului tau obisnuit din dormitor.

Daca doriti sa incercati ceva nou in pat, inclusiv jucariile sexuale, nu inseamna ca viata voastra sexuala este plictisitoare. Inseamna ca sunteti dispusi sa fiti exploratori atunci cand vine vorba (fara niciun punct de vedere), de placerea ta si a partenerului si nu este nimic rau in asta. Si jucariile sexuale sunt excelente pentru inceput cand doriti sa experimentati.

,,Una dintre cele mai simple modalitati de a-ti condimenta viata sexuala este sa introduci jucarii sexuale", spune terapeutul sexual Dr. Tammy Nelson. ,,Tot ce trebuie este o atitudine jucausa si putina imaginatie. Exista o multime de moduri in care jucariile sexuale iti pot imbunatati viata sexuala. Cuplurile care vorbesc despre viata lor sexuala raporteaza niveluri mai mari de satisfactie si prin adaugarea jucariilor in repertoriul lor sexual poate adauga un nivel mai mare de incredere reciproca. "

Alegeti cea mai potrivita jucarie sexuala

Deci, cum alegi echipamentul care este cel mai potrivit atat pentru tine cat si pentru partener? Dr. Jess spune ca ar trebui sa iei in considerare tipurile de sex pe care le practici deja. ,,Preferi sexul oral, folosirea mainilor sau sexul penetrativ?" De asemenea, ea sugereaza sa adaugati prima jucarie intr-o parte existenta din repertoriul sexual. ,,De exemplu, daca ai tendinta sa te bucuri de relatiile dintre penis si vagin, ia in considerare o jucarie ca un inel pentru penis care nu necesita modificari semnificative in rutina ta sexuala (vezi inele penis). Cu siguranta puteti folosi jucaria in multe alte moduri, dar puteti constata ca daca faceti o schimbare la un moment dat este mai usor atunci cand incercati ceva nou. 

Alege o jucarie care nu este amenintatoare la inceput. Vrei sa fie jucaus si interesant, nu terifiant.

Alege ceva care inspira curiozitate, nu anxietate. Cand ai indoieli, alege o jucarie sexuala care sa nu arate nici macar ca o jucarie sexuala. Cu cat jucaria este mai silentioasa, cu atat mai bine. Vrei ceva cu o culoare non-carnoasa, care este mai ,,dragut" decat este explicit sexual.

Pentru cei care se invart in special in jurul jucariilor sexuale, Fin de la Dame Products este jucaria perfecta pentru incepatori. In mod literal, transforma mana intr-un vibrator, facandu-te sa te gandesti mai putin la un lucru in timpul jocului. Asezati micul vibrator intre degete si puneti cureaua peste. Nu se misca si nu va cadea.

Nu uitati: este alegerea dvs.

Introducerea jucariilor sexuale poate fi distractiva, dar nu functioneaza neaparat pentru fiecare cuplu.

In timp ce jucariile sexuale pot oferi o serie de beneficii, cum ar fi largirea orizonturilor atunci cand vine vorba de pozitii sexuale, tehnici, abordari, activitati si interactiuni, precum si deschiderea de noi cai catre placere si generarea conversatiei, dr. Jess ne aminteste ca daca nu simti ca e ceva pentru tine, e complet in regula. ,,Nu este vorba ca "ar trebui" sa te joci cu jucarii sexuale - totul tine de tine!"