Cum elimini mirosurile neplacute din frigider

Tocmai ai deschis frigiderul si nu ai fost deloc multumit(a) de ceea ce ai gasit acolo? Mirosul de la prea multe mancaruri te copleseste si te-ai saturat sa se impregneze de un aliment la altul sau chiar direct in combina ta frigorifica? Pentru ca traim in lumea informatiei in care orice lucru are o salvare, poti gasi si pentru frigiderul tau cateva remedii rapide si eficiente care sa te ajute sa scapi de mirosurile neplacute. Hai sa le descoperi si tu! Ne vei multumi dupa ce le vei incerca.

 

Cum elimini mirosurile neplacute din frigider:

 

1. Spala frigiderul cu apa, otet si bicarbonat

Stinge un plic de bicarbonat cu zeama stoarsa de la o lamaie si mai apoi dizolva intregul amestec intr-un lighenas/vas cu apa. Apoi, cu ajutorul acestei solutii, curata si/sau spala frigiderul precum in mod obisnuit, dupa ce ai eliminat eventualele reziduri, alimente stricate etc. Frigiderul va fi pe deplin igienizat si cu un miros proaspat.

 

2. Foloseste un deodorant

In comert vei gasi nenumarate optiuni accesibile de deodorant specializat pentru frigider. Exista deodorante clasice pe care le schimbi la intervale regulate de timp si deodorante care necesita doar simpla incalzire la cuptorul cu microunde, pentru a activa constant substantele absorbante.

 

3. Bicarbonat si lamaie

Pune intr-un pahar de data asta un amestec simplu de bicarbonat si zeama de lamaie si pune paharul oriunde in frigider. Acest amestec va absorbi si va preveni aparitia mirosurilor neplacute.