Cum cresti persistenta unui parfum

Tuturor ni se intampla sa descoperim deseori un parfum interesant pe la rude sau prieteni de care ne indragostim pe loc. Insa, odata ce am achizitionat respectivul parfum avem surpriza ca acesta nu e la fel de intens sau de persistent asa cum e la persoana in cauza. Poti fi situatii neplacute in care parfumul achizitionat sa fie un fals, astfel ca si intensitatea, respectiv persistenta acestuia este afectata.

In cele mai multe dintre situatii exista totusi alta solutie in loc sa te frustrezi si sa arunci parfumul la cosul de gunoi. Hai sa descoperi cateva trucuri pe care le poti incerca si care ti-ar putea fi de folos.

 

Cum cresti persistenta unui parfum

 

Locul in care aplici parfumul poate fi extrem de important, dar si modul in care-l aplici. Una dintre cele mai cunoscute zone de aplicare a parfumului este la incheietura mainii, astfel ca atunci cand le vei misca parfumul se va resimti pe o scala mai mare. Insa, foarte multi il aplica gresit, frecand mainile intre ele. Acest lucru duce la spargerea moleculelor, ceea ce reduce intensitatea notelor si mireasma reala a parfumului.

De altfel, te poti bucura de un parfum mai persistent atunci cand te parfumezi dupa aplicarea unei creme sau a unei lotiuni de corp, dar poti aplica parfumul in zona urechilor sau pe par.