Cum cresti imunitatea in sezonul rece

Odata cu venirea sezonului rece ne asteptam sa se instaleze si virozele, racelile, starile depresive etc. care sunt date deseori de lipsa in organism a unor vitamine si minerale sau de scaderea imunitatii.

Cu greu putem spune ca exista un organism care sa nu fie predispus la diferite afectiuni sau care sa aiba o imunitate de top. Asa ca este necesar sa ne ingrijim atent de corpul nostru in aceasta perioada, pentru a-i oferi intreg boost-ul de energie si putere de care are nevoie pentru a te bucura de o sanatate de fier.

 

Cum cresti imunitatea in sezonul rece

 

Suntem ferm convinsi ca foarte multe remedii se regasesc deja la tine in gospodarie sau ca ti le poti insusi cu cea mai mare usurinta.

De exemplu, se recomanda un consum ridicat de vitamina C, pe care-l poti lua nu doar din comprimatele cu acest nume, ci si din citrice. Opteaza asadar pentru sucuri naturale de fructe si legume, pe care sa le pregatesti la tine acasa.

 

Mierea si produsele apicole reprezinta o alta modalitate prin care iti poti intari organismul, aceestea fiind usor de consumat ca atare sau in asociere cu alte alimente (ceaiuri, prajituri, etc.).

Bineinteles, ar trebui sa te asiguri inainte de toate ca nu esti predispus la o serie de alergii la aceste produse.