Cum creezi un site web?

  • Marţi, 4 Octombrie 2022
  • Internet
  • Publicat de

Cum se creez un site site web in WordPress? Pornirea unui site web poate fi un gand inspaimantator, in special atunci cand nu esti de specialitate sau o persoana tehinca. Nu va faceti griji insa deoarece nu sunteti singuri. Platforma WordPress a fost folosita la dezvoltarea a peste 400 de miloane de situri web la nivel mondial. Din acest motiv am decis sa publicam un ghid pas cu pas, despre cum sa creezi un site web fara sa invatati sau sa stiti sa folositi linie de cod (programare).

Acest ghid e folositor pentru toti utilizatorii, de toate varstele sau nivele de cunostiinte. Cu toate acestea daca intampinati dificultati in procesul de instalare al platformei puteti sa ne contactati si echipa noastra de suport va analiza si reveni cu un raspuns sau cu o rezolvare in cel mai scurt timp posibil.

Daca totusi doriti sa creati un site singur, va recomandam sa urmati pasii din articolul de mai jos. In continuare va prezentam toate etapele instalarii de la inceput si pana la sfarsit:

1. Cum se inregistreaza un nume de domeniu pentru site (numele site-ului)2. Alegerea pachetului potrivit de gazduire web.3. Cum se instaleaza platforma WordPress4. Instalarea unei teme sau a unui template pentru a schimba design-ul sau aspectul site-ului5. Personalizarea WordPress-ului cu plugin-uri sau extensii6. Familiarizarea cu interfata WordPress sau solicitarea de suport (daca e cazul)7. Crearea de site-uri cu mai multe functii

Inainte de a porni constructia site-ului incercam sa acoperim cele mai frecvente intrebari.

  De ce am nevoie pentru a construi un website?

Raspunsul la aceasta intrebare e in stransa legatura de tipul de site dorit. In mod normal un site (in functie de complexitatea acestuia) pentru infrastructura si pachetul de hosting web shared sau dedicat poate costa intre 100 de euro dar poate ajunge pana la 30.000 de euro pe an dat in unele cazuri poate ajunge la o suma chiar mai mare.

Noi recomandam tuturor utilizatorilor sa porneasca de la un site simplu fara prea multe optiuni si sa adauge functii noi si componente pe masura ce creste afacerea. In acest fel se minimizeaza potentialele pierderi si cheltuieli si se vor putea chiar economisi bani.