Cum contribuie gelurile intime la igiena feminina

Te-ai intrebat vreodata cum influenteaza gelurile intime specializate sanatatea acestei zone?

Zona intima reprezinta una dintre cele mai sensibile zone ale corpului uman, asa cum este si tenul de altfel. Din pacate, foarte multe persoane afirma ca nu vad beneficiile gelurilor intime specializate sau aleg sa foloseasca in continuare gelurile de dus uzuale, universale.

Ei bine, daca nu ai vazut imbunatatiri prin utilizarea unui gel de dus intim, inseamna ca nu la- ales pe cel potrivit tie. Este recomandat sa apelezi la un gel intim pland, de preferat fara parfum, care sa contribuie la sanatatea vaginala.

Cum contribuie gelurile intime la sanatatea vaginala? Compozitia gelurilor intime este alcatuita dintr-o serie de ingrediente atent selectionate, printre care si o serie de probiotice speciale, ce contribuie la hidratarea zonei intime, la mentinerea unui pH optim ce actioneaza ca o bariera impotriva mediilor bacteriene, prevenind dezvoltarea acestora si aparitia unor iritatii sau agravarea unor boli.

Astfel, vei gasi geluri intime clasice, dar si geluri intime specifice care lupta si remediaza disconfortul cauzat de o serie de afectiuni ginecologice.

Gelurile intime se pot gasi peste tot in prezent, iar cele mai pune optiuni sunt in continuare cele farmaceutice, care au o eficacitate dovedita clinic.