Cum arata cel mai spectaculos aeroport pe interior din lume

Cum arata cel mai spectaculos aeroport pe interior din lume Cum arata cel mai spectaculos aeroport pe interior din lume

Turiștii contribuie major la economia oricărei țări, deoarece majoritatea oamenilor preferă în prezent să călătorească și să experimenteze numeroasele culturi din lume. 

Spre deosebire de trecut, călătoriile sunt acum mai accesibile, mai rapide și mai convenabile. Nu este de mirare că aviația este acum o industrie complet dezvoltată!

Un număr al celor mai bune aeroporturi este lansat anual în onoarea țărilor care iau în serios jocul aeroportului. Contul se bazează pe milioane de anchete internaționale de pasageri.

O ceremonie din 14 martie a anunțat că Singapore a obținut din nou primul loc. Pentru al cincilea an consecutiv, aeroportul Changi al orașului-stat a fost desemnat „cel mai bun aeroport din lume” la premiile anuale Skytrax World Airport Awards. Menținerea unui astfel de record spune doar că Singapore nu este altceva decât grandios.

PLOAIA CINETICĂ

Terminalul 1 al aeroportului Changi a fost recent renovat și a deschis o nouă atracție. Id-ul ploii cinetice este cea mai mare sculptură cinetică din lume. Are 1.216 picături de ploaie dintr-un cupru foarte lustruit. Motoarele individuale controlează fiecare picătură de ploaie pentru a crea mișcare.

Iubitorul de natură ar iubi cu siguranță Aeroportul Changi datorită plantației sale masive. Grădina Cactus din Aeroportul Changi prezintă mai mult de 100 de specii de cactuși care provin din diferite locuri din lume. Grădina Cactus este situată pe puntea acoperișului aeroportului. Un bar este deschis pentru persoanele care doresc să se relaxeze și să bea ceva.

PISCINĂ CU JACUZZI

Piscina este situată pe acoperișul hotelului Aerotel Airport Transit. Zona cu piscină și jacuzzi are, de asemenea, un bar lângă piscină și facilități de duș pentru oaspeții care nu stau la hotel.

GRĂDINĂ DE NUFERI

Adăposturile de grădină pentru această grădină sunt proiectate sub forma unei frunze de nuferi. Crinii se află într-un mediu natural de grădină acvatică, unde cresc sub formă de margini de apă. Grădina afișează nufărul Amazon, care este una dintre cele mai mari plante acvatice din lume.

GRĂDINA ORHIDEELOR

Această grădină este unul dintre cele mai colorate colțuri din Aeroportul Changi. Grădina Orhideelor ​​are peste 700 de orhidee din 30 de specii grupate după diferitele lor culori și forme. Fiecare reprezintă cele 4 elemente ale naturii - Pământ, Apă, Foc și Aer.

GRĂDINA DE FLOAREA SOARELUI

Floarea-soarelui obișnuia să fie un subdog în selecția florilor, dar acum, devine una dintre cele mai populare. Grădina de floarea-soarelui din Aeroportul Changi găzduiește diferite soiuri de floarea-soarelui, care sunt toate cultivate la propria creșă. Vizitarea acestei grădini face ca linia „Merg pe soare” să fie atât de adevărată.

GRĂDINĂ FERMECATĂ

Grădina fermecată este cu adevărat încântătoare. Este o combinație de natură și tehnologie, iar rezultatul oferă o experiență magică deplină călătorilor. Seturi magice de senzori de mișcare declanșează sunete de natură și flori înflorite, în timp ce iluminatul cu fibră optică și LED, încorporat în căile ondulate, formează un covor fascinant de lumini strălucitoare.

CINEMA

Călătoria ne poate încurca programul de filme, dar datorită acestui aeroport, putem acum să surprindem cele mai noi filme și să evităm spoilerele. Aceste proiecții sunt disponibile gratuit pentru plăcerea dvs. de vizionare, iar aceste centre de divertisment sunt deschise 24 de ore pe zi.

hopaholics poate avea o vacanță de o viață în vitrinele Double Volume ale Changi. Aceste vitrine plăcute din punct de vedere estetic ne îmbunătățesc experiența de cumpărare pe măsură ce ne rătăcim prin Departure Transit Lounge.

CHIOȘC DE AUTOSERVIRE

Cu toții am experimentat să așteptăm într-un rând lung doar ca să ne facem bagajele. Ei bine, în Aeroportul Changi există un chioșc self-service care permite oricui să-și facă check-in lucrurile. Chioșcul folosește o tehnologie biometrică pentru un check-in precis și lin.

Există încă o mulțime de locuri și grădini pe care Aeroportul Changi le oferă, precum iazul Koi, Grădina Fluturilor și un tobogan care are o înălțime de 12 metri. Pasagerii cu zboruri întârziate sau anulate cu siguranță nu vor observa timpul care trece. Aeroportul arată cum Singapore, ca țară, ocupă un prim loc în industria turismului. Își arată manopera impresionantă și se asigură că oamenii vor observa și se vor bucura de munca lor grea.