Cum ar trebui sa arate, de fapt, personajele “Game of Thrones”, conform cartii lui George R. R. Martin

Peste 6 sezoane, seria Game of Thrones, bazata pe seria de romane „A Song of Ice and Fire”, a reusit sa colecteze milioane de fani loiali care par sa stie absolut totul despre locuitorii celor Șapte Regate. Cu toate acestea, multe dintre imaginile de pe ecran sunt departe de creatiile originale ale cartii.

De aceea, am decis sa aflam cum ar trebui sa arate personajele create de George R. R. Martin si impartasim observatiile noastre cu dvs.

Daenerys Targaryen

Ib paginile cartii, Mama dragonilor avea un aspect clasic valerian: parul de argint si ochii violeti.

Jon Snow

Cartea il prezinta pe Jon cititorului ca un tanar cu parul brun, si cu ochii gri.

Bran Stark

George R. R. Martin a decis ca Bran, precum si toti fratii sai de sange, sa mosteneasca aspectul mamei sale: ochi de un albastru inchis si par roscat maro.

Ygritte

Potrivit cartii, singura dragoste a lui Jon Snow are caracteristici care sunt destul de diferite de imaginea placuta a ecranului: parul rosu stralucitor, un nas ingust si dintii usor incovoiati.

Tywin Lannister

Șeful Casei Lannister a fost conceput ca proprietar al mustatei, barba, cicatrici groase si un cap ras.

Tyrion „piticul” Lannister

Versiunea cartii este foarte diferita de cea a seriei TV. Pentru a se potrivi cu sursa originala, parul lui Peter Dinklage ar trebui sa fie albicioos, un ochi ar trebui sa fie negru, celalalt – verde. Potrivit cartii, dupa batalia de la Blackwater Bay Tyrion a pierdut trei sferturi din nas si o parte din buza sa, dar producatorii au decis sa se limiteze doar la cicatrici pe fata.

Tommen Baratheon

Regele Tommen ar fi trebuit sa apara in fata spectatorilor ca un baietel cu ochi verzi si bucle de aur.

Theon Greyjoy

In contrast cu versiunea TV, cartea il prezinta mostenitorul Insulelor de Fier ca un barbat cu par intunecat si cu parul intunecat.

Yara (Asha) Greyjoy

In seria de televiziune, sora lui Theon si-a schimbat nu numai numele (Asha la Yara), ci si aspectul ei: ar fi trebuit sa aiba parul intunecat, un nas ascutit si mare si o piele intunecata pe fata.

Euron „Crow’s Eye” Greyjoy

In trasaturile personale ale lui Euron din seria TV, greu putem recunoaste versiunea sa de carte. Potrivit lui George R. R. Martin, ar fi trebuit sa fie un brunet cu o barba ingrijita, cu ochiul drept albastru, iar cel din stanga acoperit cu un plasture din piele.

Brienne din Tarth

In serialul de televiziune, Brienne a fost adesea tachinata din cauza aspectului ei neobisnuit. Dar acolo nu are nici macar gura mare, dintii strambi si chipul pistrui, asa ca personajul din carte.

Oberyn Martell

Pedro Pascal, care l-a interpretat pe Printul Dorne, corespunde descrierii cartii destul de bine, totusi parul lui ar trebui sa fie putin mai lung si mai greu.

Ramsay Bolton

Pedro Pascal, care l-a interpretat pe Printul Dorne, corespunde descrierii cartii destul de bine, totusi parul lui ar trebui sa fie putin mai lung.

Ramsay Bolton

In carte, unul dintre comandantii lui Daenerys are par albastru si o barba in forma de trident de aceeasi culoare, in timp ce mustata lui a fost pictata in auriu.

Lancelot Lannister

Pana cand Lansel a devenit una dintre „vrabii” si a apelat la Credinta celor Șapte, aparitia lui s-a schimbat foarte mult in carte: parul sa transformat in alb ca creta si fata sa a devenit gri. Creatorii spectacolului au decis sa desemneze schimbarile din viata sa doar cu o noua tunsoare.