Cum alegi cel mai potrivit parfum

Cum alegi cel mai potrivit parfum Cum alegi cel mai potrivit parfum

Ai purtat acelasi parfum inca din „zilele tale de glorie” si iti place o schimbare? Sau poate nu te-ai aventurat niciodata in arena parfumurilor pana acum? Indiferent de stadiul in care va aflati in calatoria voastra parfumata, expertii nostri sunt aici pentru a va ajuta sa incepeti din nou si sa gasiti un nou parfum semnatura. 

Iata ghidul nostru pentru alegerea parfumului care va atinge toate notele potrivite ...

Nu incercati niciodata prea multe parfumuri dintr-o data

Chiar daca sunteti intr-o misiune de cumparaturi pentru a-l gasi pe „acela”, merita sa va limitati testele de parfum la maximum trei in acelasi timp. Testeaza-le pe piele cel putin 24 de ore si daca vrei sa testezi mai multe, incearca inca trei pana gasesti unul pe care vrei sa il porti mai mult de o zi.

Accesati si vizitati expertii nostri din magazin va ajuta sa va restrangeti optiunile. Va vor putea ajuta sa va restrangeti alegerile pentru testul important al pielii. Internetul este o sursa mare de parfumuri pe care le puteti achizitiona la cele mai bune preturi.

Testeaza cel putin 4 ore

Cand mirosi pentru prima data, obtine o aroma de parfum, tu mirosi doar notele de top. Pe masura ce parfumul se stabileste, atunci mirositi notele inimii si in cele din urma notele de baza. Nu decideti niciodata si nu aruncati un parfum doar pe notele de sus, lasati intotdeauna parfumul sa evolueze cel putin 4 ore.

Daca inca mai poti mirosi, nu este singurul

Este o conceptie gresita comuna ca atunci cand incetati sa mai puteti mirosi un parfum pe propria piele inseamna ca nu dureaza suficient. Dar, daca mai puteti mirosi un parfum persistent la 15 minute de la aplicare, atunci este probabil sa va deranjati parfumul si ar putea duce la o durere de cap. In schimb, intrebati pe cineva de langa dvs. daca mai poate mirosi mirosul pe dvs. si mergeti cu acel raspuns, spre deosebire de propriul simt al mirosului.

Intelegeti notele de parfum si familiile de parfumuri

Inainte de a cauta ceva nou, incearca sa intelegi mai bine ce spune colectia ta de parfumuri existente despre tine - cunoasterea este putere! Familiarizati-va cu familiile de parfumuri pe care aveti tendinta sa le mergeti si decideti ce caracteristici comune apar.

Nu urmati tendintele, urmati-va preferatul

Oud ar putea creste in popularitate si florile fantezie pot fi cele mai bune prietene ale tale, dar niciodata nu ar trebui sa selectezi un miros bazat pe opiniile altor persoane. Este o alegere personala, asa ca mergi intotdeauna cu ceea ce atrage in mod natural simturile si stilul tau.