Cum aleg un nume de fata

  • Vineri, 21 Mai 2021
  • Familie
  • Publicat de
nume de fete nume de fete

Este posibil sa aveti deja o lista lunga de nume de fete, nume de baieti sau nume neutre de gen incepand cu momentul in care aflati ca va asteptati la un bebe. Fiecare parinte isi va gasi inspiratia diferit.

Daca sunteti in cautarea unor idei initiale, multi parinti viitori incep cu o anumita categorie in minte pentru a face brainstorming cu numele si sunt multi de luat in considerare:

  • Numele de familie - doriti sa numiti noul dvs. copil dupa un bunic sau doriti sa incepeti o noua traditie de familie?
  • Numele religioase - daca preferati ceva mai traditional, uitati-va la numele religioase care sunt personale pentru dvs. si familia dvs.
  • Nume de locuri - exista anumite tari sau orase care sa insemne mult pentru tine si familia ta?
  • Nume din Cultura Pop - aceasta categorie ofera o inspiratie nesfarsita, ganditi-va la actori / actrite, muzicieni celebri, sportivi sau chiar personaje fictive.
  • Alte categorii populare ar putea include; anotimpuri, natura, nume si culori istorice.
  • Cu atat de multe nume din care sa alegi, este greu sa stii de unde sa incepi. Cel mai bine este sa aduni cat mai multe nume posibil pentru a incepe, apoi sa stai cu partenerul tau pentru a le restrange unul singur.

Ambii parinti trebuie sa fie deacord in luarea numelui

Cu optiunea atat de multor nume, este foarte obisnuit ca dumneavoastra si partenerul dvs. sa nu rezonati la fel pentru multe sugestii, de aceea este bine sa incepeti sa discutati numele bebelusilor cat mai curand posibil. In acest fel, aveti suficient timp pentru a ajunge la un acord - cu cat aveti mai mult timp, cu atat va veti simti mai putin grabiti. O metoda care functioneaza bine pentru o multime de parteneri este aceea de a va crea amandoi o lista cu numele bebelusilor care va plac, astfel puteti compara si gasi optiuni care va plac.

Inca te straduiesti sa alegi?

Daca inca te straduiesti sa alegi, iata cateva alte sfaturi care, speram, te vor ajuta sa-ti restrangi lista:

Analizati semnificatia - Parintii aleg adesea un nume de bebelus alegand unul cu o semnificatie sau o asociere speciala. De exemplu, s-ar putea sa va simtiti asa despre numele „Carolina” pana cand descoperiti ca inseamna „puternic” si „cantec al fericirii”, in functie de radacina lingvistica la care va uitati.

Luati in considerare poreclele - Asigurati-va ca sunteti multumit atat de versiunile lungi cat si scurte ale numelui copilului dvs., deoarece acestea pot prelua porecla de la prieteni sau familie, indiferent daca va place sau nu.

Uita-te la popularitate - Adesea parintii pot alege nume de la emisiuni TV populare sau muzicieni etc. Numai pentru a afla ca o multime de alti parinti la acel moment iau in considerare acelasi nume. Daca originalitatea este un factor important pentru dvs. atunci cand alegeti un nume, nu uitati sa cautati numele populare ale bebelusilor pentru a vedea daca alegerile dvs. apar.

Nu uitati sa o spuneti cu voce tare - Poate suna simplu, dar puteti scrie cate nume doriti, dar este important sa le spuneti cu voce tare. in acest fel veti avea o senzatie adevarata pentru ei, deoarece se pot simti complet diferiti dupa ce le-ati vorbit!