Cum ajuta SEO la cresterea vanzarilor?

  • Luni, 4 Mai 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
SEO SEO

Ati vazut poate postari despre optimizarea SEO si nu aveti clar in minte ce face acest tip de serviciu. Pentru a intelege mai bine cum poate ajuta SEO la cresterea vanzarilor unei afaceri, este bine sa incepem cu definitia SEO. Search engine optimization, adica SEO, inseamna optimizare facuta unui website pentru motorul de cautare astfel incat motorul sa clasifice website-ul cat mai sus in topul sau. 

Atunci cand un motor de cautare ne vede website-ul ca o sursa de informatie de incredere si de mare ajutor pentru vizitatorii care cauta cuvinte din aria noastra de business, ne va arata in paginile sale de rezultate. Cu cat suntem vazuti mai bine de Google (sau orice alt motor de cautare), cu atat suntem pozitionati mai sus in topul rezultatelor unor cautari.  

Scorul oferit de Google unui website reprezinta o medie a mai multor elemente. Descopera aceste elemente cu ajutorul unui expert in domeniul optimizarii, si vei creste vanzarile afacerii tale in timp record.

 

Elementele SEO importante

 

Aceste elemente care contribuie la un scor bun in topul lui Google sunt: link-uri catre alte site-uri care pleaca de la site-ul nostru, prezenta pe social media, calitatea continutul de pe website-ul nostru, optimizarea tehnica a website-ului nostru si multe altele. Apeland la servicii SEO pentru a promova afacerea ta in mediul online vei obtine un scor bun pentru toate elementele mentionate mai sus. 

Contactand un expert in optimizare SEO poti intelege mai bine procesul de optimizare si elementele SEO. Poti incepe sa aplici o parte din elementele SEO pe cont propriu. De exemplu, conturile de social media pentru afacerea ta sau adaugarea unor articole de blog pe website-ul afacerii tale. Tu intelegi cel mai bine avantajele produselor si serviciilor tale si acest lucru te face persoana ideala pentru a scrie articole pe blogul site-lui tau de prezentare. 

 

Strategia de promovare in online

 

Tu ai o strategie de promovare? Daca raspunsul este DA, cat te costa acea strategie? Ai folosit promovarea platita sau cea organica?

Daca raspunsul este nu, ar fi util sa incepi chiar azi sa pui pe hartie cateva actiuni de promovare online. In cazul in care nu stii de unde sa incepi, contacteaza o agentie sau un freelancer, insa nu amana aceste actiuni. 

Vrei o crestere a vanzarilor si venituri mai mari? Atunci investeste in optimizarea organica si scade cheltuielile firmei tale care se duc spre reclamele platite. Multe companii se bazeaza pe reclama platita pentru a aduce trafic pe website. Din acel trafic venit pe website, o parte din persoane fac cumparaturi sau ne contacteaza pentru ca doresc informatii mai multe despre serviciile sau produsele noastre.  

Practicand SEO ajungem la trafic crescut pe website fara sa investim in reclamele platite. In felul acesta bugetul nostru este directionat catre optimizarea organica, veniturile cresc si cheltuielile scad. 

 

Servicii SEO Bucuresti – descrierea firmei

 

O agentie care isi ajuta clientii sa ajunga pe primele pagine ale lui Google folosind optimizare organica. Contacteaza acum expertul tau in optimizare si mareste vanzarile firmei tale.

 

Email         [email protected]

Telefon.     0723159147

Persoana contact - Vlad Popescu