Culori Feng Shui 2020 ce culori alegem pentru a atrage noroc, dragoste, bani

Culori Feng Shui 2020 ce culori alegem pentru a atrage noroc, dragoste, bani Culori Feng Shui 2020 ce culori alegem pentru a atrage noroc, dragoste, bani

2020 este anul elementului Pamant Feng Shui. Ceea ce inseamna ca energia acestui semn zodiacal specific este exprimata in calitatile elementului Pamant Feng Shui, cum ar fi caldura, fiabilitatea, loialitatea, stabilitatea, hranirea si protectia. Deoarece calitatile semnului zodiacal al cainelui sunt de asemenea foarte pamantesti, ele sunt cunoscute a fi foarte loiale, demne de incredere si de protectie – 2020 are potentialul de a fi un an armonios cu o multime de binecuvantari pentru noi toti.

Culorile lui Feng Shui in 2020

In ceea ce priveste nuantele care pot influenta pozitiv noul an, Feng Shui recomanda adaugarea de culori si elemente care sunt legate de energiile benefice care au elementul Lemn, cum ar fi maron si verde. La randul sau, pentru a armoniza, albastru si negru, care reprezinta elementul Apa, nu pot fi absente. Este o idee buna sa puteti combina totul.

In timp ce elementele Foc si Metal, reprezentate de culori rosii, albe si metalice (aur si argint), servesc la stabilizarea energiei. Acestea pot fi prezente, dar intr-o masura mai mica.

Pentru a atrage norocul intr-un an „Pamant”, culorile pe care Feng Shui le recomanda pentru 2020 sunt cafea, tonuri de nisip si rosu, galben deschis, bej, maro, portocaliu, namol.

Feng Shui pentru dormitor

Feng Shui in dormitor este esential pentru a realiza armonie si pentru a oferi o odihna buna. Pentru a realiza ca energia vitala Chi curge corect, trebuie sa fim foarte atenti la plasarea optima a elementelor.

Locatia patului, mobilierul, oglinzile si chiar culoarea camerei au un efect pozitiv sau negativ conform acestei filozofii.

 • Aveti grija de energia vitala, Shi: este delicata si este in miscare continua. Pentru a pastra acest lucru, mobilierul trebuie plasat intr-un anumit mod.
 • Forma camerei: trebuie sa fie patrata sau dreptunghiulara. Este geometria care corespunde elementului Pamant si ofera o mai mare stabilitate si echilibru Chi.
 • Locatia patului: acesta este punctul crucial in dormitor, deoarece necesita energia Yin pentru o odihna buna.
 • Usile si ferestrele reprezinta miscarea si lumina (Yang), iar peretii sau peretii despartitori fara ferestre sau usi sunt Yin si implica stabilitate si liniste.  Patul ar trebui sa fie departe de usa. Un pat in fata usii blocheaza fluxul de energie.
 • Culori: albul este culoarea excelenta pentru camera.
 • Oglinzi: au o mare greutate la nivelul energiei. Nu este recomandabil sa aveti mai mult de doua in camera. Locatia lor este vitala: regula prevede ca acestea nu trebuie plasate niciodata in fata patului sau intr-un loc care sa reflecte imaginea in timp ce va odihniti.
 • Plante: Ele sunt un element indispensabil pentru a realiza armonie si pentru a reinnoi oxigenul locului. Acestea ajuta la respingerea si filtrarea energiei toxice Sha Chi – si actioneaza ca o bariera protectoare impotriva zgomotului, caldurii si a luminii excesive, poluarii si aspectului intruziv. In plus, plantele ar trebui amplasate langa o fereastra.
 • Feng shui pentru a atrage bani

  Pentru Feng Shui, o buna circulatie a energiei este esentiala pentru ca totul sa prospere. Cateva sfaturi:

  • Decoreaza cu violet, rosu sau verde.
  • Vopseste un perete violet.
  • Decorarea cu unele obiecte rosii sau verde stralucitor poate ajuta la atragerea banilor acasa.
  • Evitati oglinzile si piesele de arta care sunt legate de apa.
  • Spuneti ramas bun mizeriei. Potrivit Feng Shui, o casa ingrijita, vibranta si inspirationala, atrage prosperitatea.