Creare magazin online pe platforma ecommerce romaneasca 123market.ro

Creare magazin online pe platforma ecommerce romaneasca 123market.ro Creare magazin online pe platforma ecommerce romaneasca 123market.ro

De ce ar trebui sa vindeti produse pe un site web?

Pentru ca utilizatorii de internet sa va poata cumpara produsele, trebuie sa aiba acces la ele. Cand le vindeti exclusiv dintr-o locatie, chiar daca aveti un lant de magazine, sunteti limitat de vanzarea produselor persoanelor care doresc si pot veni la dumneavoastra. Asta inseamna ca pierdeti din start o piata uriasa.

Daca pana acum ati ezitat sa va construiti un magazin online pentru a vinde produse, acum este motivul sa va razganditi, https://www.123market.ro va poate ajuta cu un magazin online la cheie eficient, in cel mai scurt timp.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa va decideti azi sa investiti intr-un magazin online.

1. Foarte multe persoane isi cheltuie banii online. Studiile arata ca in 2017, utilizatorii au cheltuit peste 450 de miliarde de dolari cumparand produse online. Numarul acesta a crescut si mai mult in ultimii ani. Orice proprietar de afaceri care ramane in offline, refuzand sa se extinda in online, pierde o cota importanta de profituri.  

2. Un magazin online costa mult mai putin decat un magazin fizic. Ca sa poti avea un spatiu fizic trebuie sa inchiriezi spatiul sau sa-l cumperi, sa achiti facturi de utilitati, sa cheltui bani pe mobila si decoratiuni, pe intretinere, pe produse de curatat etc. Toate acestea inseamna costuri. In schimb, vanzarea de produse prin intermediul unui magazin online elimina cele mai multe din aceste costuri. Sigur, va trebui sa platiti pentru un magazin online pe o platforma adecvata - cum ar fi 123market.ro, dar costurile vor fi mult mai mici. Vei mai avea nevoie de gazduire web si de marketing, poate de personal in functie de dimensiunea magazinului, dar per total costurile de intretinere vor fi mai mici si mai usor de gestionat.

3. Cumparaturile online inseamna mai mult confort. De aceea, atat de multi utilizatori si atat de multe magazine s-au orientat spre internet. Daca sunteti obosit, bolnav sau pur si simplu nu aveti chef sa va urcati in masina si sa mergeti la o locatie intr-un magazin, nu trebuie sa faceti acest lucru - comenzile online se pot inregistra in continuare, iar dumneavoastra le puteti expedia cand aveti disponibilitate (desigur, tinand cont si de termenii de livrare). Navigarea intr-un magazin online face ca selectiile sa fie mult mai usoare, rapide si necesita mai putina energie. Oamenii sunt mai predispusi sa-si cheltuie banii in aceste conditii decat atunci cand se simt solicitati.

Pentru un exemplu de site creat pentru un producator de case din containere accesati siteul din link