Copertina retractabilă

Copertina retractabilă Copertina retractabilă

Copertina retractabila se folseste pentru umbrirea teraselor in perioada de vara. Copertina protejază de soare terasa sau balconul, este impermreabila, se monteaza rapid si nu este nevoie de autorizatie de constructie. Copertina este formata din structura de aluminiu si prelata impermeabila, Structura este cu brate retracatbile si se gaseste la dimeniuni de la 150cm deschider până la 400cm deschidere. La perete copertina retractabilă se produce pana la 700 cm, incepand de la 150 cm. Aceast sistem de umbrire se monteaza in plan orizontal sau inclinat. Se actioneaza cu manivela sau cu motor si telecomanda. copertina retractabila cu motor se poate accesoriza si cu senzor de vant. Acest lucru inseamna ca atunci cand bate vantul copertina se strange singura, astfel se avita distrugerea acesteia. Copertina este de mai multe feluri: Copertina monobloc, loggia, sau casetata. de asemenea exista modele de copertine pentru balcon si ferestre. 

Copertina monobloc sau loggia este modelul clasic de copertina care se foloseste la terase si balcoane.

Copertina casetata are suplimentar o cutie de aluminiu in care se strange materialul textil sau prelata impermeabila. Acest sistem pastreaza materialul curat peste iarnă

copertina pentru balcon este in plan vertical si atunci cand se coboara se ancoreaza de balustrada. Acest model se poate extinde si 50 cm fata de balustrada. Este rezistent la vant si face umbra placuta.

Toate sistemel de umbrire sunt confectionate cu material textil, prelata impermeabila. Avem in depozitul noastru diverse modele de culori si modele.

Materialul texttil este impermeabil si rezistent la decolorare. durata de utilizare pentru material textil este de 7- 8 ani de  zile. 

Compania noastra Eurotenda.ro produce in fabrica din Bucuresti diverse modele de copertine retracatbile pentru terase si balcoane. Livram sistemele noastre pe intreg teritoril Romaniei. In Cluj, Bacau, Sibiu, Timisoara, Iasi, Ploiesti, Craiova si restul tarii.

Garantia acordata de Eurotenda Paradise pentru sistemele de coportine produse este de 5 ani pentru toate componentele.

De asemena sistemele noastre de marchize retractabile sunt recomandate pentru balcoane si terase, confort termic si vizual placut. panza impermeabila. 

Copertine Iasi, Timosoara.

De asemena compania noastra mai produce pergole retractabile pentru umbrire. Pergolele spre deosebire de copertine si marchize au stalpi de sustinere in partea din fata si se confectioneaza la dimeniuni mari. Copertina este construita exclusiv pentru protectie de soare vara, este impermeabila si se monteaza in plan inclinat. In fabrica noastra din Bucuresti avem depozit pentru prelata de copertine si marchize. Toate sistemele se confectioneaza la comanda pe dimensiunea clientului.     

Copertinele noastre sunt din import Spania sunt din gama premium.

Dacă doriți să colaborați cu societatea noastră pentru sistemele de copertine și marchize vă rugam să ne scrieți un email la adresa [email protected] sau sa ne contactati la numerele de telefon: 0729952348 sau 0746986143. Sisteme de umbrire impermeabile pentru terase si balcoane.