Container de locuit, casa viitorului la preturi avantajoase

De la un simplu container de transportat la case de vis.

Foarte multe dintre noi ne imaginăm cum am vrea să fie casa noastră, avem o imaginație clară în mintea locuinței de vis, știm exact cum o să arate fiecare încăpere, avem de asemenea și o imagine a locuinței în jos să fie amplasată casa.

Înainte de a alege totuși un proiect pentru o casă obișnuită din cărămidă îți recomand să te gândești câteva clipe și la alternativa mai ieftină și mai rapidă a acesteia dintre un container maritim.

Dacă îți dorești un spațiu mai mare poți alege mai multe containere pe care le poți suprapune și unii asemeni jocului de Lego.

Care sunt avantajele unei astfel de case.

O casă din container maritim are o mulțime de avantaje, așa cum am menționat are un preț foarte bun. 

Dacă ar fi să comparăm o casă obișnuită și una din container maritim de aceeași dimensiuni, prețul de execuție al celui din container ar fi cu  mult mai ieftin. În funcție de calitatea și vechimea containerului prețurile sunt cam pentru orice buget. Poți avea o casă în centrul orașului la prețul unic din cel mai ieftin container din oraș.

Un alt avantaj important de menționat este timpul scurt de execuție. Dacă alegi să îți transformi singur containerul în casă  și să îți să te ocupi pe cont propriu de decupare a ferestrelor și a ușilor de izolații și instalațiile de apă și electricitate costurile pot fi reduse dar timpul nu poate fi neapărat de partea ta,  în schimb dacă alegi o companie care să se ocupă de toate acestea în locul tău, chiar dacă vei cheltui puțin mai mulți bani, lucrările vor fi gata în aproximativ o lună.

Containerele maritime sunt create pentru a rezista la cutremure sau fenomene meteo extreme. O casă dintr-un  container maritim v-a avea o rezistență mult mai ridicată la cutremure și dezastre naturale în comparație cu o casă obișnuită.

Casa din container poate fi independentă energetic, cu un singur panou solar poți avea propria rețea de electricitate, căldură iarna,apă caldă și aer condiționat în cele mai fierbinți zile de vară, astfel că nu o să mai fii nevoit să plătești factura la electricitate niciodată în plus în cazul în care doresc să muți casă în alt loc poți avea oriunde electricitate și toate utilitățile.

Pentru cei mai aventurier își pot lua casa din containere oriunde cu un fir, containerul având dimensiunea exact ca a unei remorci de tir. Dacă dorești poți să folosești casa din container pe post de casă de vacanță sau casă permanentă, o astfel de casă îți oferă atât beneficiile unei case normale cât și tot confortul pe care ai nevoie chiar dacă are un preț mult mai mic decât o casă obișnuită.