Compatibilitati: zodiile nascute sa fie impreuna

Stiai ca semnul zodiacal spune multe despre tine intr-o relatie? Prin urmare, exista unii care sunt mai compatibili decat ceilalti atunci cand vine vorba de a incepe o relatie.

Astazi va spunem care sunt zodiile menite sa fie impreuna:

Compatibilitati: zodiile nascute sa fie impreuna

BERBEC

Acest semn este compatibil cu un alt Berbec (desi, uneori, se ciocnesc avand acelasi caracter), Scorpion (fiind un semn pasional) si Sagetator (desi vor sa se impuna si sfarsesc cu strigate, in dragoste sunt foarte pasionali).

TAUR

Semnele compatibile sunt Racul, Sagetatorul si Leul. Ele se pot ciocni in anumite aspecte ale vietii, desi in dragoste se potrivesc de obicei destul de bine.

GEMENI

Nativii din Gemeni sunt atrasi de cei din zodia Leu, Scorpion, Berbec, Varsator si Balanta, cu care se bucura sa fie impreuna si sa impartaseasca momente impreuna.

RAC

Taurul, Leul, Scorpionul si Pestii sunt semne compatibile cu cele ale Racului. Ei sunt foarte potriviti in pat pentru ca sunt foarte pasionali.

LEU

Nativii care sunt cu cineva din zodia Leu trebuie sa fie foarte pasionali, grijulii si atenti. Semnele cele mai compatibile sunt Balanta, Scorpionul, Sagetatorul, Berbecul si Taurul.

FECIOARA

Se potriveste mai bine cu Gemenii (desi acestia sunt, de obicei, destul de diferiti), cu Racul (pentru ca sunt foarte delicati) si Varsatorul (pentru ca sunt foarte sinceri).

BALANTA

Sunt compatibili cu oamenii din zodia Berbec, Gemeni, Scorpion, Sagetator, Leu si Varsator, de care se simt foarte atrasi.

SCORPION

Cei nascuti sub semnul Scorpionului nu sunt usor de insotit. Semnele care sunt cele mai bune pentru ei sunt Berbecul, Gemenii, Racul si Pestii.

SAGETATOR

Le place sa se bucure de viata de cuplu, de aceea sunt de obicei compatibili cu Berbecul, Leul, Balanta si Varsatorul.

CAPRICORN

Taurul, Scorpionul si Pestii sunt semnele care pot intelege foarte bine dorintele Capricornului in cuplu.

VARSATOR

Fiind un semn foarte generos, se potriveste foarte bine cu Berbecul, Balanta, Gemenii si Sagetatorul.

PESTI

Cei nascuti sub semnul Pestilor sunt compatibili cu Capricornul, Scorpionul si Racul. De obicei, acestia se bucura de aceleasi lucruri si au gusturi similare.