Compatibilitati zodii: gaseste-ti jumatatea conform zodiei

Exista cineva care va place, dar doriti sa aflati care compatibilitatea zodiilor inainte de lansare? Ce zodii sunt cele mai compatibile in dragoste?

Expertii in astrologie au analizat compatibilitatea tuturor zodiilor, astfel incat sa puteti citi tot ce trebuie sa stiti despre partenerul dvs. si sa il intelegeti mai bine, sa anticipati posibile probleme sau sa stiti cum sa actionati asupra anumitor reactii si comportamente ale acestuia.

Daca compatibilitatea dintre ambele zodii este scazuta, va oferim cateva idei despre cum sa depasim obstacolele, sa depasim predictiile stelelor si sa contribuim la o relatie fericita si durabila.

Daca compatibilitatea este mare intre semnul dvs. si cel al partenerului dvs. Felicitari! Dar nu trebuie sa lasati garda jos. Cu cat va straduiti mai mult in relatie, cu atat veti fi mai fericiti.

Compatibilitati zodii: gaseste-ti jumatatea conform zodiei

Berbec

Nascut intre 21 martie si 19 aprilie. Sunt, de obicei, oameni activi, dinamici si muncitori. Ei stiu sa ia initiativa, sunt siguri pe ei insisi si le place sa traiasca noi aventuri.

– Compatibil cu: Sagetator, Leu si Varsator. – Incompatibil cu: Scorpion, Pesti, Capricorn.

Taur

Nascut intre 20 aprilie si 20 mai. Incapatanat prin natura, Taurul este determinat, persistent si rabdator. El are o inima mare, desi uneori poate fi dificil sa-si arate emotiile.

– Compatibil cu: Rac, Balanta, Fecioara. – Incompatibil cu: Varsator, Gemeni, Leo.

Gemeni

Nascut intre 21 mai si 21 iunie. Sunt oameni versatili, oarecum complexi si contradictorii. Caracterul lor este destul de social, ei sunt, de obicei, foarte optimisti si inteligenti, plini de energie si vitalitate.

– Compatibil cu: Leu, Balanta, Gemeni, Capricorn, Sagetator. – Incompatibil cu: Scorpion, Taur, Pesti, Berbec.

Rac

Nascut intre 22 iunie si 22 iulie. Un semn plin de caracter, dar foarte emotional si afectuos. Sunt simpatici, protectivi, rationali si cu o determinare ferma.

– Compatibil cu: Scorpion, Taur, Balanta, Sagetator. – Incompatibil cu: Leu, Varsator, Gemeni, Berbec.

Leu

Nascut intre 23 iulie si 23 august Unul dintre cele mai dominante semne ale zodiacului. Ei sunt deosebit de dificili atunci cand vine vorba de schimbarea unei idei sau a unui gand, dar au un inalt simt al fidelitatii si al angajamentului.

– Compatibil cu: Sagetator, Fecioara, Capricorn, Scorpion, Gemeni. – Incompatibil cu: Pesti, Taur, Cancer.

Fecioara

Nascut intre 23 august si 22 septembrie. Oameni modesti, muncitori si creativi. Fecioarele sunt de obicei meticuloase si foarte sociabile.

– Compatibil cu: Taur, Gemeni, Scorpion, Leu, Balanta, Cancer. – Incompatibil cu: Varsator, Berbec, Pesti.

Balanta

Nascut intre 23 septembrie si 22 octombrie. Ei tind sa fie oameni pasnici, optimisti, echitabili si rezonabili. Caracterul lor este foarte social, ei sunt, de asemenea, romantici si afectuosi.

– Compatibil cu: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Leu, Varsator. – Incompatibil cu: Scorpion, Taur, Berbec, Pesti.

Scorpion

Nascut intre 23 octombrie si 21 noiembrie. Pasionat, constant si rezervat. De obicei, ei nu isi arata emotiile cu usurinta, dar mintea lor este intotdeauna activa.

– Compatibil cu: Rac, Taur, Pesti, Leu, Fecioara. – Se agraveaza cu: Varsator, Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator.

Sagetator

Nascut intre 22 noiembrie si 21 decembrie. Oameni energici, curiosi, deschisi, dar fara cusur. Desi este un pic dificil pentru ei sa aiba incredere in ceilalti, ei sunt loiali, credinciosi si total dedicati.

– Compatibil cu: Leu, Gemeni, Rac, Fecioara, Pesti. – Incompatibil cu: Scorpionul, Taurul, Capricornul, Berbecul.

Capricorn

Nascut intre 22 decembrie si 21 ianuarie. Serios si oarecum introvertit. Capricornul este, de obicei, foarte independent si libertin.

– Compatibil cu: Leu, Scorpion, Gemeni, Rac, Fecioara. – Incompatibil cu: Berbec, Pesti, Varsator.

Varsator

Nascut intre 22 ianuarie si 20 februarie. Ei tind sa fie putin timizi, dar au multe ingrijorari. Ei sunt oameni generosi, inteligenti si harnici. Dorinta lor de libertate ii face un semn independent.

– Compatibil cu: Sagetator, Leu, Balanta, Berbec, Gemeni. – Incompatibil cu: Scorpion, Taur, Cancer, Pesti.

Pesti

Nascut intre 20 februarie si 20 martie Este cel mai emotional semn al zodiacului. Pestii au o mare imaginatie si creativitate. Sentimentul sau de intuitie este special dezvoltat si acorda o mare importanta senzatiilor. Ei cauta pace, libertate si experiente noi.

– Compatibil cu: Scorpion, Taur, Rac, Sagetator, Fecioara, Capricorn. – Incompatibil cu: Gemenii, Berbecul, Balanta