Compania romana de software isi deschide biroul in India

  • Marţi, 3 Noiembrie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
Office India Office India

Compania romana Dcs Plus, care dezvolta software pentru industria turismului, a deschis un birou in Gurgaon, India.

Gurgaon este recunoscut ca al doilea cel mai mare oras tehnologic din India si a aparut in primele 5 orase tehnologice din regiunea Asia Pacific.

In ultimul an Romania online s-a dezvoltat foarte mult aparand tot mai multe aplicatii despre turism, cumparaturi, finaniare care te invata despre bani, cum sa investesti, valabilitate cazier si multe altele.

Noul birou al companiei de acolo va permite furnizorului de tehnologie de calatorie „o viteza strategica si o flexibilitate mai mari in satisfacerea nevoilor de dezvoltare tehnica a clientilor”.

Dezvoltarile de baza ale produselor vor continua sa fie gestionate de echipa HQ, in timp ce echipa Gurgaon va lucra pentru a sustine si a scurta ciclurile de dezvoltare cu resurse suplimentare pentru integrari terte si dezvoltari personalizate, a explicat compania.

Este a cincea filiala a companiei dupa deschiderea birourilor in Brazilia, Emiratele Arabe Unite si Singapore.

„In contextul actual al industriei turismului, tehnologia poate juca un rol crucial in accelerarea redresarii. Dcs Plus trebuie sa sustina nevoile unei lumi post-Covid. Cu echipa talentata din Gurgaon si echipa cu experienta din Bucuresti, ne propunem sa sustinem nevoile tehnice ale clientilor nostri si sa dezvoltam produse mai repede ”, a declarat Cristian Dinca, fondatorul si CEO al Dcs Plus, citat de Start-up.ro.

Dcs Plus a fost infiintat in 2002. Solutiile sale sunt prezente in prezent in peste 50 de piete din intreaga lume.

DocProcess deschide biroul la Paris

DocProcess, o companie romaneasca care dezvolta solutii digitale care ajuta la automatizarea proceselor de afaceri, a deschis un birou comercial la Paris, Franta.

Compania, care are deja un centru de cercetare si dezvoltare in Grenoble, intentioneaza sa ajunga la 25 de angajati in Franta si 1 milion de euro din venituri rezervate de la clienti francezi pana la sfarsitul acestui an.

"Franta a fost intotdeauna o piata strategica pentru DocProcess si credem ca semnificatia sa va creste in anii urmatori. Odata cu adoptarea Legii finantelor din 2020 (Lois de Finances 2020), guvernul francez va cere pana in ianuarie 2025 cel mai recent pentru toate facturile B2B care urmeaza sa fie emise in format electronic, sprijinind astfel digitalizarea pe scara larga a companiilor. Vrem sa profitam de aceasta ocazie pentru a fi in fruntea procesului de digitalizare din Franta, similar rolului pe care il avem pe piata romaneasca ", a spus Liviu Apolozan, fondator si vicepresedinte al Strategiei DocProcess.

In mai 2018, DocProcess a deschis un centru de cercetare si dezvoltare in Grenoble, care astazi are 12 ingineri. Pana la sfarsitul anului 2020, DocProcess se asteapta sa ajunga la 75 de angajati, inclusiv 25 cu sediul in Franta.