Colecția de mașini A Lui Bradley Cooper

Vedeta de la Hollywood Bradley Cooper este într-adevăr un cap de viteză. Cu toate acestea, el nu este cineva care iubește mașinile de epocă - iubește motocicletele. Deseori, celebra poate fi văzută călătorind în jurul Los Angelesului cu una dintre numeroasele sale motociclete. Are de la biciclete sport moderne până la modele clasice. Cu toate acestea, el încă se menține la câteva mașini impresionante. Să vorbim despre colecția sa de mașini și biciclete.

KTM Superbike

Una dintre cele mai scumpe motociclete pe care Cooper le deține este KTM Superbike. Este pictat un combo atrăgător portocaliu și alb. Viteza maximă a bicicletei este de 140 mph. De fapt, CEO-ul KTM a declarat că nu vor mai pune la dispoziție cele mai puternice modele pentru vânzarea generală, deoarece sunt prea periculoși pentru a circula pe drumurile publice. Luați așa cum veți face.

Toyota Prius

Nu este un secret faptul că motocicletele nu sunt prea ecologice - mai ales motociclete precum modelul KTM care consumă mult gaz pentru a porni. Poate Cooper a decis să cumpere un Toyota Prius pentru a minimiza daunele provocate de bicicletele sale? Cine știe. Toyota Prius este cea mai vândută mașină hibridă realizată vreodată, deoarece se bazează pe un amestec de gaz și energie electrică pentru a vă deplasa. Este foarte popular printre vedetele de la Hollywood.

Vespa Scooter

Cooper poate avea mai multe mașini în garajul său, dar este clar că preferă să călătorească pe două roți. Cu toate acestea, cele două roți ale sale nu trebuie să fie mari și puternice. Actorul și regizorul dețin, de asemenea, o Vespa elegantă. Scuterul italian este fabricat de compania-mamă, Piaggio. De peste 70 de ani, Vespas-ul a fost făcut și până în prezent reprezintă o alegere populară pentru multe orașe europene. În timp ce rămânea la Paris, se pare că Cooper a îmbrățișat acest aspect al culturii și și-a cumpărat un Vespa roșu vișiniu pentru a țese prin trafic.

Red Triumph Thruxton

Vespa nu este singurul vehicul roșu pe două roți pe care îl deține Cooper. Are un Triumph Thruxton roșu, un model în stil vintage care este unul dintre favoritele lui Cooper din toate timpurile. Modelul este numit după o pistă de motocicletă din Marea Britanie care a fost relansată în 2004. Designul este și reciclat - este necesar după Bonneville Thruxton din anii '50 și '60.

Mercedes-Benz G-Wagen

Pe lângă Toyota Prius, Cooper deține un Mercedes G-Wagon destul de clasic. SUV-ul de lux poate fi văzut adesea pe străzile din Los Angeles și în garajele vedetelor. Designul vechii școli seamănă cu un jeep al armatei în stilul său boxy. În mod impresionant, acest model este cel mai vechi model Mercedes. Este în producție din 1979.

Black Triumph Thruxton

Este clar că Cooper adoră Triumph Thruxton. Atât de mult încât și-a cumpărat un al doilea în negru. De fapt, el iubește atât de mult aceste biciclete, încât le ia uneori uneori când filmează în străinătate!

Motocicleta BMW HP4

În timp ce celelalte biciclete ale sale sunt destul de clasice, asta nu înseamnă că Cooper nu iubește o bicicletă modernă. BMW-ul său HP4 tinde să fie folosit de mulți piloți profesioniști în curse. Acest lucru se datorează cadrului ușor al bicicletei și motorului puternic. Deși s-ar putea să nu fie prea scump de cumpărat în comparație cu celelalte vehicule ale lui Cooper, această bicicletă vă va aduce înapoi aproximativ 80.000 de dolari.

Maserati GranTurismo

A trecut ceva timp de când Cooper nu a fost văzut în această mașină, dar el deținea o mașină sport Maserati GranTurismo. O alegere mai tradițională pentru o vedetă de la Hollywood, roadsterul european nu trebuie să fi fost la înălțimea bicicletelor din garajul Cooper. Totuși, această mașină are un motor V8 puternic și viteza maximă este de aproape 187 mph.

Motocicleta Ducati 1199 Panigale

Indiferent de ce mașini va conduce, Cooper va ajunge întotdeauna pe o motocicletă în cele din urmă. Pentru a-și completa colecția, vedeta de la Hollywood deține un Ducati 1199 Panigale. A fost fabricat doar doi ani între 2012 și 2014. La acea vreme, era cea mai puternică motocicletă fabricată, cu capacitatea de a accelera de la 0 la 60 mph în 2,9 secunde și o viteză maximă de 177 mph.