Clase de picoane hidraulice

  • Miercuri, 29 Aprilie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de

Un ciocan hidraulic este un instrument folosit pentru spargerea argilei groase sau a rocilor. Poate să fie folosit si in proiecte de interior care necesită demolări. Fără îndoială acest instrument este extrem de util, existand 3 clase diferite de ciocane.

Cele 3 clase de ciocane hidraulice

1. Picoane de clasa mică

Ciocanele hidraulice de clasă mică sunt ideale pentru proiecte de renovari de interior. De asemenea, picoanele pot fi utilizate pentru spargerea stâlpilor de gard și spargerea bucatilor mici de beton. Ciocanele hidraulice mici folosesc mai puțina presiune, dar se mișcă mai repede decât cele din celelalte două clase. Ciocanele hidraulice de clasă mică sunt rapide și eficiente atunci când sunt utilizate adecvat.

2. Picoane de clasa medie

Cele mai frecvente ciocane hidraulice sunt cele de clasă medie. Presiunea in PSI din această clasă variază între 2.000 - 3.000. Acest lucru înseamnă că oferă un impact mai mare. Ciocanele hidraulice de clasă medie sunt folosite pentru spargerea bolovanior sau a bucatile mari de beton. Ciocanele din clasa medie oferă un impact aproape la fel de puternic ca si cele de clasă mare, în timp ce numarul de lovituri este similar cu cel al picoanelor de clasa mica.

3. Picoane de clasa mare

Ciocanele hidraulice de clasă mare trebuie utilizate numai pentru lucrări mari, precum proiecte miniere sau de excavare. Nu trebuie să folosiți niciodată un ciocan hidraulic de clasă mare, fără experiență sau fara sa fiti supravegheati de cineva cu experienta. Cu o presiune PSI de peste 2300, ciocanul coboară cu o forță mare. Deoarece forța este atât de grea, ciocanul coboară de mai puține ori pe minut față de ciocanele hidraulice mici sau medii. Ciocanele hidraulice de clasă mare sunt foarte grele și necesită sa fie atasate la utilaje corespunzatoare.

Înțelegerea diferențelor dintre aceste trei clase este esențială pentru a vă asigura că veți obține ciocanul potrivit pentru munca dvs. Ciocanele hidraulice de dimensiuni medii sunt cele mai frecvente deoarece sunt cele mai versatile. Înainte de a porni ciocanul hidraulic, luați în considerare fiecare dintre cele trei clase și asigurați-vă că îl folosiți pe cel mai bun pentru lucrarile dumneavoastra. Consulta astazi pe www.rkutilaje.ro oferta noastra de picoane!