Cinci trucuri pentru renovarea casei tale cu bani putini.

Cinci trucuri pentru renovarea casei tale cu bani putini. Cinci trucuri pentru renovarea casei tale cu bani putini.

In acest articol, va oferim cinci sfaturi cheie, astfel incat sa puteti reinnoi aspectul unei camere sau chiar a intregii case, fara a fi nevoie sa va ganditi la investitii mari. Cand vine vorba de decor, totul are legatura cu perceptia si modul in care spatiul, obiectele, culorile si iluminatul se joaca intre ele. Aici veti gasi propuneri usor de implementat, astfel incat sa puteti reinnoi si sa dati viata spatiilor voastre, precum si cele mai bune magazine de mobila si decoratiuni.

Indrazniti sa mutati lucrurile: daca trebuie sa reinnoiti decorul si stilurile casei dvs., inainte de a cumpara mobilier sau accesorii noi, puteti incerca sa le schimbati, oferind o noua distributie spatiului, ajutand obiectele sa dobandeasca un nou sens sau sens. Este surprinzator ceea ce puteti realiza schimband lucrurile din jur, nu numai ca spatiul este reevaluat, aspectul obiectelor este, de asemenea, reimprospatat si locul este oxigenat.

Joaca-te cu culoare si texturi: pentru a da un aspect nou casei tale, nu este necesar sa pictezi din nou intreaga casa, exista detalii de culoare si texturi care ajuta la modificarea perceptiei spatiului. Imaginati-va o camera pictata in tonuri pastelate si cu detalii ale decorului in tonuri portocalii. Continua sa te joci cu culorile! Ganditi-va la un perete vopsit in albastru gheata combinat cu accente turcoaz sau verde mar; o optiune buna pentru aceste detalii pot fi covoarele sau obiectele care pastreaza aceasta tipologie de culoare.

Comanda si „arunca”: esti unul dintre oamenii obisnuiti sa acumuleze sau sa stocheze lucruri de care nu are nevoie? Multi oameni pastreaza obiecte de care nu au nevoie in acest moment, gandindu-se ca mai tarziu ar putea avea nevoie de ele, aceste obiecte ocupa un loc care ar putea fi folosit intr-un alt mod. Este foarte important sa mentinem controlul spatiului si sa recuperam sectoare care nu sunt luate in considerare, deoarece sunt ocupate cu obiecte de care ne putem lipsi.

Schimbati iluminatul: cu o iluminare corecta puteti obtine efecte si rezultate foarte interesante. Puteti accentua anumite culori, evidentia texturile si, mai ales, cel mai important, extinde spatiul. Lumina este un element decisiv in compozitia casei, o casa cu iluminarea corecta devine un spatiu placut in care te vei simti mereu in largul tau.

Reinnoiti aspectul mobilierului dvs.: acest lucru se poate face si cu bani putini. Daca adaugati cateva detalii, puteti modifica in totalitate imaginea mobilierului. De exemplu, pe scaune si canapele, incercati sa adaugati huse si re-tapiteaza pentru un nou aspect. Daca indraznesti, poti acoperi partea din fata a sertarelor cu piele, astfel vei obtine un efect total diferit si foarte actual.