Cercei de argint: 5 lucruri de știut când îi alegi

Cercei de argint: 5 lucruri de știut când îi alegi Cercei de argint: 5 lucruri de știut când îi alegi

Sigur îți amintești o pereche de cercei de care te-ai îndrăgostit! Erau perfecți, i-ai fi purtat zilnic. Totuși, să cumperi bijuterii de argint care ți se potrivesc nu este atât de ușor. Ele trebuie să te reprezinte și să fie în armonie cu stilul tău vestimentar. Din fericire, pe site-ul Bijuterii TV sunt disponibile o mulțime de bijuterii, și sigur le poți găsi pe cele care ți se potrivesc. Așadar, hai să vedem la ce trebuie să te gândești atunci când îți cumperi o pereche noua de cercei din argint.

Gândește-te la ce culori ai în garderobă

Cu siguranță ai în garderobă o culoare sau o combinație de culori care te face să strălucești! Atunci când îți alegi bijuteriile, trebuie să te gândești la ceea ce porți de obicei. Decide care este nuanța cea mai întâlnită în ținutele tale și apoi alege o culoare contrastantă pentru bijuteriile tale din argint, conform roții culorilor. Această culoare poate fi dată și de pietrele prețioase, dacă optezi pentru astfel de bijuterii.

Pentru ce ocazie cumperi cerceii?

Cerceii din argint sunt bijuterii foarte versatile, deci pot fi folosiți în mai multe contexte: la birou, când ieși în oraș sau chiar la un eveniment. Totuși, dacă evenimentul este formal sau ținuta este una elegantă, trebuie să alegi o pereche de cercei clasici, lungi sau prinși de lobul urechii. Bijuterii TV are o colecție impresionantă de astfel de cercei! Îi poți asorta la o mulțime de ținute.

Află care este subtonul pielii tale!

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când alegi bijuteriile este să îți cunoști subtonul pielii. Pentru asta, poți să faci testul pe loc, analizându-ți culoarea venelor! 

Dacă aceasta este verzuie, atunci probabil ai un subton cald și ți se potrivesc cerceii cu pietre de culoare galbenă, portocalie sau roșie. 

Dacă este albastră, atunci subtonul tău este unul rece și cerceii din argint cu pietre prețioase albastre, verzi sau mov sunt pentru tine. 

Dacă este apropiată de culoarea pielii, atunci ai un subton neutru.

Alege cerceii potriviți stilului tău

Desigur că bijuteriile trebuie să fie în ton cu alte culori, însă cel mai important este să fie adaptați stilului tău. Dacă ești o persoană mai sportivă, probabil îți vor plăcea mai mult niște cercei  simpli, micuți. Dar dacă ești fana ținutelor elegante și simple, ai putea alege o pereche de cercei din argint de lux, mai sofisticați.

Cerceii de argint clasici nu mor niciodată

Trendurile vin și pleacă, dar o pereche de cercei de argint clasici vor fi întotdeauna la modă. Pur și simplu nu poți da greș cu ei.

Atunci când alegi o bijuterie, trebuie să te gândești la mai multe lucruri, însă cel mai important este să te reprezinte. Intră pe Bijuterii TV și poți alege dintre sute de variante de cercei de argint, pentru fiecare ocazie și personalitate.