Scapa acum de celulita cu aceste remedii simple

Scapa acum de celulita cu aceste remedii simple Scapa acum de celulita cu aceste remedii simple

Ei, acum acum, nu poti scapa. Citeste insa acest articol si afla despre mai multe diete anti-celulita sau remedii celulita.

O prima metoda de a scapa de efectul de coaja de portocala, ar fi folosirea spirulinei sau a scortisoarei. Stiai ca scortisoara slabeste? Dar ca spirulina slabeste stiai? Citeste in continuare si afla cum este posibil. Conde.ro iti prezinta cateva moduri simple de a scapa de celulita:

In primul rand, cu spirulina se fac asa zisele impachetari. Spirulina este o specie de alge cu continut foarte ridicat de acizi, fermenti si vitamine. Dupa numai zece astfel de impachetari, vei observa disparitia a multor urme de celulita si scaderea in greutate pana la 5 kilograme.

Urmeaza tratamentul cu scortisoara. Se amestica o jumatate de lingurita de scortisoara cu o lingurita de miere, se toarna amestecul peste o cana de apa fierbinte, iar dupa 15 minute, se strecoara. Se imparte in doua si se bea jumatate seara si jumatate dimineata. Dupa doua saptamani, efectele nu vor intarzia sa apara. Mai apoi, puteti dubla cantitatile de scortisoara si miere folosite la o cana, pentru imbunatatirea rezultatelor.

Deasemenea, voi vorbi in acest articol, despre un alt tratament impotriva greutatii si a celulitei. Acest tratament poarta numele de lipoliza.

Lipoliza actioneaza mai ales asupra grosimii stratului de grasime de sub piele. Se poata aplica prin 3 metode: injectii, laser sau ultrasunete.

Aveti grija ca acest tratament este interzis in cazul in care persoana respectiva este insarcinata, sufera de boli cardiovasculare sau de boli de sange si afectiuni renale.

Iata asadar ca pentru a slabi si a scapa de aspectul de coaja de portocala al pielii, nu aveti nevoie neaparat de o caruta de bani si nu trebuie sa va puneti in pericol sanatatea, folosind metode chimice, artificiale de rezolvare a acestor probleme. De fapt, sunt si mai multe remedii celulita naturale de care ar trebui sa stiti si pe care ar trebui sa le incercati, in defavoarea celor care pot aduce probleme.