Celebrități si animalele lor de companie

În timp ce marea majoritate a populației ar primi cu bucurie un cățeluș sau un pisoi în casele lor, există vedete acolo cărora le place animalele lor să fie puțin mai exotice. Dacă credeți că iepurașii sau șerpii o duc la nivelul următor, atunci ar trebui să citiți ceea ce aceste celebre vedete consideră „animale de companie”!

Mike Tyson - tigru

Ai urmărit filmul marea mahmureala ? Îți amintești acel tigru din scena băii hotelului? Da, acea felină masivă îi aparține de fapt lui Mike Tyson, faimosul campion la box! Credeți sau nu, la un moment dat a avut de fapt trei tigri bengalezi. Înfricoșător, nu crezi?

Michael Jackson - Cimpanzeu

Regele Popului era cu siguranță un personaj excentric, așa că ne mirăm că a avut un animal de companie unic? „Bulele” este numele cimpanzeului de companie al lui Michael Jackson. De fapt, a făcut turnee cu vedeta pop și chiar a luat ceai cu primarul din Osaka. Se pare că s-a dus maimuță!

Elvis Presley - Wallaby

Regele Rock 'N' Roll avea un animal de companie groovy, cu siguranță. Deși Elvis nu era de fapt din Australia, se pare că i-a plăcut viața sălbatică locală. Adevărul este că i s-a oferit cadoul său wallaby, dar ulterior l-a donat grădinii zoologice din Memphis.

Leonardo DiCaprio

Steaua inițială Leonardo DiCaprio este cunoscută pentru gustul său unic. Dar cumpărarea unei broaște țestoase africane în vârstă de 7 ani la o expoziție a ridicat cu adevărat câteva sprâncene. Ați crede că prețul pentru care se ducea această reptilă a fost de doar 400 $? Leul doar trăiește visul ... într-un vis ... într-un vis ...

Audrey Hepburn - Cerb

„Pippin” este probabil unul dintre cele mai iconice animale de companie celebre din toate timpurile. Vedeta de pe ecranul de argint Audrey Hepburn s-a ocupat de tânăra căprioară în timpul filmărilor Green Mansions (1959). S-a îndrăgostit de această creatură maiestuoasă și a fost văzută în curând aproape peste tot cu noul ei animal de companie, inclusiv supermarketul și salonul de coafură!

Aleea Kirstie

Actrița americană Kirstie Alley are o colecție destul de mare de lemuri cu coadă inelată. Mai exact, ea are 14 dintre ei! Nu trebuie să vă faceți griji - are îngrijitori care se ocupă de aceste creaturi exotice 24/7. O mână destulă, nu ai spune?

Kristen Stewart

Acest Twilight dragoste stele pentru lupi se pare că se extinde dincolo de setul de filmele ei. Stewart deține patru hibrizi-lup pe care îi numește „tovarăși” mai mult decât simpli „animale de companie”. Hei, atâta timp cât are lupi și nu vampiri, cred că suntem cu toții buni!

George Clooney

Probabil că ești pe moarte pentru a afla ce fel de animal de companie deținea George Clooney. Mă îndoiesc că ai ghici, pentru că Clooney deținea de fapt un porc de companie! Da, George Clooney a avut un porc numit „Max” timp de 18 ani. În ciuda încurcăturii făcute de animalul său de companie (unii ar putea spune că este un „porc de porc”), Clooney a exprimat cât de amuzant era Max și cât de mult l-a făcut să râdă. Pare un porc destul de distractiv!