Celebritati care au fost testate pozitiv pentru coronavirus

Deoarece numărul total de cazuri de coronavirus continuă să crească, unele dintre cele mai cunoscute celebrități au confirmat că au fost testate pozitiv COVID-19, boala cauzată de virus.

Actorii Tom Hanks și Rita Wilson au anunțat că au primit rezultate pozitive în timp ce erau împreună în Australia.

Jucătorii NBA Rudy Gobert, Donovan Mitchell și Christian Wood au confirmat cu toții că au COVID-19.

Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau, a testat pozitiv și virusul.

 

Tom Hanks  și Rita Wilson au fost unele dintre primele vedete care au fost diagnosticate cu COVID-19. Și colegii de echipă din Utah Jazz, Rudy Gobert și Donovan Mitchell, s-au testat și pozitiv, determinând NBA să suspende restul sezonului său . 

Sophie Grégoire Trudeau, soția primului ministru canadian, Justin Trudeau , a fosta testat, de asemenea, pozitiv pentru coronavirus, după ce a vorbit la un eveniment masiv de la Londra, la care Idris Elba a participat cu săptămâni înainte de a fi testat și pozitiv pentru boală. Nu au au fost confirmari că cele două cazuri sunt conectate. 

Iată toate celebritățile care au testat până acum pozitiv pentru COVID-19. 

Tom Hanks și Rita Wilson au confirmat că au fost pozitive în timp ce se aflau în Australia.

Actorii în vârstă de 63 de ani se aflau în Australia pentru producerea biopicului Elvis Presley de la Baz Luhrmann, în care Hanks îl joacă pe colonelul Tom Parker, când au anunțat că au boala.

"Bună ziua, oameni buni. Rita și cu mine suntem aici, în Australia. Ne-am simțit un pic obosiți, ca și cum am avea răceli și niște dureri ale corpului. Rita a avut niște frisoane care au venit și au trecut. Ferestre ușoare. De asemenea, să jucăm lucrurile așa cum este necesare în lume chiar acum, am fost testati pentru Coronavirus și s-a dovedit a fi pozitive ”, a scris el pe Instagram .

Hanks a adăugat: „Ei bine, acum. Ce să facem în continuare? Medici au protocoale care trebuie respectate. Noi Hanks” vor fi testate,observati și izolati atât timp cât necesită sa redevenim sanatosi și mentine siguranță publică. Aveți grijă de voi! "

Warner Bros., compania care distribuie filmul, a  lansat o declarație

"Lucrăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australiene adecvate pentru a identifica și a contacta pe oricine ar fi putut intra în contact direct cu persoana fizică. Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre este întotdeauna prioritatea noastră și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume. Individul care a fost pozitiv pentru COVID-19 este în prezent în tratament. "

Hanks și Wilson au plecat de la spitalul din Queensland la cinci zile după ce au anunțat că s-au testat pozitiv pentru COVID-19, după cum a raportat   luni People  and  Entertainment Tonight . Cuplul își va  continua carantina  la o casă din Australia pentru a preveni răspândirea bolii către alții.