Cele mai vizitate orase din lume

  • Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
  • Turism
Cele mai vizitate orase din lume Cele mai vizitate orase din lume

Hong Kong, China (26,7 milioane de vizitatori internaționali)

 

În partea de sud-est a Chinei, Hong Kong este teritoriul autonom. Odată ce vă aflați în acest oraș-stat, veți fi bineveniți cu zgârie-nori remarcabili, dealurile luxuriante verzi, portul strălucitor și multe alte locuri uimitoare. Natura a binecuvântat orașul în mod deschis și, prin urmare, puteți vedea o îmbinare perfectă a vieții urbane alături de o mulțime de fenomene naturale.

Obțineți un feribot din districtul central care vă va face să experimentați priveliștea minunată din apă. Veți obține, de asemenea, influența budismului în tot orașul. Petreceți ceva timp în atmosfera liniștită a mănăstirii Po Lin.

 

Atracții turistice de top din Hong Kong

·         Vârful

·         Promenada Tsim Sha Tsui

·         Hong Kong Disneylan

·         Piața pentru femei

·         Ocean Park Hong Kong

 

Bangkok, Thailanda (25,8 milioane de vizitatori internaționali)

 

Până acum v-ați bucurat de frumusețea Bangkokului doar în filme. De data aceasta, rezervați bilete pentru a vă petrece vacanța în unul dintre cele mai atractive orașe din întreaga lume. Acesta este un oraș cu site-uri uimitoare, oameni primitori, cultură veche, bucătărie locală delicioasă și obiceiuri locale uluitoare!

Dacă vizitați orașul pentru prima dată, includeți locuri precum Siam, Sukhumvit, Pratunam pe listă.

Pentru a cunoaște mai mult tradiționalul Bangkok, nu trebuie să ratați orașul vechi din Bangkok și malul râului. Și când sunteți aici, cum puteți uita de cumpărături? Păstrați o zi întreagă pentru asta, deoarece centrele comerciale vă vor face să vă descântați.

 

Atracții turistice de top din Bangkok

·         Marele Palat și Wat Prakeaw

·         Wat Arun (Templul Zorilor)

·         Piața plutitoare Damnoen Saduak

·         Chinatown (Yaowarat)

·         Wat Pho

 

Macao, China (20,6 milioane de vizitatori internaționali)

 

Situat pe coasta de sud a Chinei, acest organism autonom din China este cunoscut sub numele de „Vegas of China”. De fapt, acest oraș este un paradis pentru jucătorii din întreaga lume. Dar aceasta nu este singura identitate din Macao . Pentru a experimenta Macao tradițional, trebuie să vă adânciți în oraș.

Orașul a fost mult timp o colonie portugheză; prin urmare, există o cultură mixtă de stil portughez și chinez. Puteți vizita arhitectura portugheză pe clădire în timp ce mergeți de-a lungul străzilor, pavate cu dale chinezești. Începeți-vă frumoasa zi la Macau cu un mic dejun chinezesc care se poate întinde spre un prânz portughez cu fel de mâncare completă.

 

Atracții turistice de top din Macao

·         Centrul istoric Macao

·         Cazinoul venețian Macao

·         Dealul Guia

·         Spectacolul fântânii cibernetice Lacul Van Van

·         Satul Taipa

 

Singapore, Singapore (19,8 milioane de vizitatori internaționali)

 

Acesta este un alt oraș-stat care devine mult mai popular în rândul călătorilor din întreaga lume. Acesta este un oraș al reinventării și reimaginării în care oamenii nu se satură niciodată să creeze noi posibilități. Acesta este orașul care bate mereu cu viață.

Dacă doriți să vă potriviți picioarele cu ritmul orașului, trebuie să știți despre cele mai întâmplătoare locuri în timp ce vizitați Singapore . Acesta este un oraș pentru toți. Indiferent dacă sunteți un iubitor de artă, un foodie, un căutător de acțiune, un aventurier sau orice altceva, Singapore vine la voi cu un pachet complet. Pentru a avea o nouă experiență la fiecare pas, vizitați Singapore acum.

Atracții turistice de top din Singapore

 

·         Marina Bay

·         Clarke Quay

·         Universal Studios Singapore

·         Gardens by the Bay

·         Chinatown