Cele mai vandute parfumuri femei din istorie

Parfumurile au ocupat intotdeauna un loc special, fie intr-un magazin, casa de moda sau, mai ales, in casa oricarei femei. Fiind una dintre cele mai placute senzatii pe care le experimentam, este cu siguranta o experienta sublima si reconfortanta pentru acele momente cand ne apropiem de cineva pentru a-i captura aroma delicioasa.

Unele femei prefera parfumuri cu mirosuri romantice, delicate sau proaspete, cum ar fi florale si fructate; pe de alta parte, altele opteaza pentru cele misterioase, puternice sau orientale. Pe scurt, aceasta tendinta in alegerea unui parfum va depinde de gustul dvs. personal si de asteptarile pe care le aveti.

Asa cum am aratat in alte articole, mirosurile pot afecta psihicul oamenilor, fiind capabile sa realizeze o securitate sporita si stima de sine, si de a radia aceea putere, curaj si incredere, acele momente in care ne simtim increzatoare.

Acest lucru este bine cunoscut de departamentele de marketing ale lumii de parfumerie si, din acest motiv, sunt puternic implicate in proiectarea de noi produse si campanii de publicitate de milioane de dolari. Dar, desi promovarea este importanta pentru a face cunoscut acest parfum, acest lucru nu afecteaza satisfactia totala a consumatorului.

Este o constanta faptul ca parfumurile cu vanzari mai mari coincid cu cele care au fost numite si elementele clasice vesnice, acelea care, in timp, au stiut cum sa se mentina si sa domine piata. Cu toate acestea, nu are de-a face cu popularitatii caselor care le-au creat, ci are mai mult de-a face cu utilizarea componentelor de cea mai buna calitate in pregatirea lor si o lansare in timp util care sa raspunda nevoilor existente.

Daca sunteti interesat sa aflati ce parfumuri au cele mai bune vanzari, va prezentam o lista cu cele mai vandute parfumuri din istorie:

1. Chanel Nº5, Chanel

2. Shalimar, Guerlain

3. Classique de Jean Paul Gaultier

4. Poison de Christian Dior

5. Angel de Thierry Mugler

6. Armani Code de Giorgio Armani

7. L’air du temps de Nina Ricci

8. Opium de Yves Saint Laurent

9. Joy de Jean Patou

10. Euphoria de Calvin Klein

11. Youth Dew de Estée Lauder

12. CK One de Calvin Klein

13. Trésor, Lancome

14. Light Blue, Dolce & Gabbana

15. Chance, Chanel