Cele mai tari tendinte in decorare case

Este posibil ca lumea să se oprească

chiar acum, dar acesta este cel mai bun moment pentru a pune în aplicare unele dintre cele mai recente și mai mari tendințe în casa ta. Există multă frumusețe în simplitate, schimbarea casei dvs. poate părea o sarcină uriașă, dar, de fapt, schimbarea sau amestecarea celor mai mici elemente poate face o diferență majoră. Avem informații despre cum să încorporezi câteva tendințe mai noi în casa ta și care sunt cele mai bune.

Culoarea Pantone a anului poate fi

albastră, dar tendința ascendentă care va prelua în curând este utilizarea tonurilor de pământ. Verde măslin, ocru galben și portocaliu ars sunt printre puținele care străbat casele din întreaga lume. Aceste culori încorporează un sentiment de căldură și natură pentru a lega acea senzație de casă. Obiecte care implică păduri și plante sunt încorporate pentru a copia oarecum senzația de exterior.

Forme curbate

O luăm înapoi în anii '60 și '70, cu această tendință specifică. Cu toate acestea, se modernizează în mod natural, deoarece vedem mobilier tapițat, șezlonguri și bănci realizate cu componente asimetrice și curbură. Canapelele curbate devin din ce în ce mai frecvente și, de fapt, generează conversație pe măsură ce o îmbrățișează cu forma. Aceste curbe creează o catifelare care este întotdeauna dorită într-o casă.

Spații multifuncționale

Spațiile multifuncționale au devenit cea mai relevantă nevoie și tendință pe piața internă datorită caracteristicii în plan deschis, care este o cerere majoră în zilele noastre. Cel mai frecvent văzut în bucătărie și în sufragerie, unde insulele pot fi dublate pentru utilizări suplimentare. Ghișeele de bucătărie și colțurile micului dejun sunt văzute în case și apartamente mai mici. Acestea sunt metode elegante, dar practice

Tapet Floral

Tapetul a fost un element folosit de ani de zile, a reușit să rămână în față și în centru de zeci de ani. Tapetul floral își face loc în case, indiferent dacă este în dormitoare, băi sau bucătării. Cu modelele florale vibrante și îndrăznețe, adaugă un sentiment de viață și personalitate casei tale. Moderarea este cheia aici.