Cele Mai Tari Mașini Electrice De Astăzi

Mașinile electrice și ecologice devin la modă în zilele noastre, dar cu o mașină atât de grozavă vine și un preț ridicat. Dacă sunt în gama dvs. de prețuri sau dacă sunteți dispus să vă lăsați pe ceva care vă va economisi o mulțime de bani pe benzină pe termen lung, aceste mașini noi minunate pot fi perfecte pentru dvs.! Mașinile electrice sunt minunate pentru mediu și sunt, de asemenea, destul de elegante, așa că, dacă poți pune mâna pe una, ar trebui să o iei în considerare. Deocamdată, puteți obține unele dintre aceste mașini doar în anumite state, dar dacă aveți noroc, poate că statul dvs. este unul dintre acestea!

 

2019 Hyundai Kona Electric

Deocamdată, vânzările Kona Electric vor fi limitate la California și alte state care își împărtășesc reglementările privind emisiile, dar, sperăm, în curând vor fi disponibile în toate cele 50 de state. Puteți obține o enormă 258 de mile cu o singură taxă cu această mașină, dar cu acest număr uimitor vine prețul: această mașină vă va costa aproximativ 37.500 de dolari. Dacă sunteți cineva care conduce foarte mult și vă este săturat să cheltuiți toți banii pe benzină, această mașină ar putea fi cea pentru dvs.

Nissan Leaf e + 2019

Cu 226 mile pe încărcare, Nissan Leaf e + este cu siguranță o mașină care vă va fi benefică. Pentru 47.896 de dolari, trebuie să fii sigur că iubești această mașină înainte de a o cumpăra, dar credem că vei cădea peste cap odată ce vei ajunge la volan. Leaf este mai mare decât berlina dvs. medie, dar încă suficient de mică pentru a nu fi considerată încă un crossover sau un SUV. Are dimensiunea perfectă pentru un cuplu sau o familie mică și vine cu atât de multe avantaje. La urma urmei, cine nu și-ar dori o mașină nouă strălucitoare care să salveze lumea prin faptul că nu folosește gaz nociv în interior? Sună ca o achiziție excelentă dacă ne întrebați!

2020 Kia Niro EV

Deși această mașină va fi disponibilă inițial doar în 12 state din toată America, ar putea fi una demnă de așteptat. Niro EV începe de la 39.495 de dolari, dar pentru un SUV de dimensiuni medii, asta nu înseamnă cu mult mai mult decât ai plăti pentru o mașină neelectrică. Una dintre cele mai bune caracteristici ale sale este că poate rula aproximativ 239 mile cu o singură încărcare, iar unii cercetători spun că numărul poate fi chiar mai mare decât atât. Kia este un brand foarte reputat și este un best-seller pentru început, așa că ne putem imagina doar că mașinile lor electrice sunt la fel de bine construite ca toate celelalte mașini ale lor. Abia așteptăm să auzim câteva recenzii minunate despre acesta!