Cele mai scumpe orașe pentru călătorii de afaceri

  • Vineri, 28 Februarie 2020
  • Afaceri
Cele mai scumpe orașe pentru călătorii de afaceri Cele mai scumpe orașe pentru călătorii de afaceri

În timp ce intenția principală pentru călătoriile de afaceri este de a face afaceri și de a face bani, ECA International a constatat că unele orașe nu sunt foarte rentabile pentru călătorii de afaceri.

New York City este cea mai scumpă destinație din lume pentru călătorii de afaceri, ECA International estimând că tarifele zilnice pentru călătorii de afaceri sunt de 799 USD. Acest lucru este mai scump decât orașele elvețiene, cum ar fi Geneva, care a ajuns pe locul doi la un tarif zilnic de 716 dolari, și Zurich, care a ajuns pe locul trei la 661 dolari.

Alte orașe americane incluse pe listă au fost Washington DC (621 USD), San Francisco (581 dolari) și Los Angeles (578 dolari). Orașele europene de pe listă include:Paris, Reykjavik, Basel și Berna.

ECA a determinat rata zilnică în funcție de prețurile medii ale unui hotel de patru stele și de costul transportului, taxiurilor și meselor. Compania spune că New York este cea mai scumpă destinație de afaceri din cauza prețurilor camerelor de hotel.

"Orașele americane - dolarul se descurcă destul de bine - s-au îndreptat spre partea de sus a listei", a declarat analistul Qasim Sarwar pentru analiza beneficiilor și a ratelor zilnice ale ECA "Există o cerere mare acolo."

Cu toate acestea, pentru unele orașe, cum ar fi Reykjavik, clasamentul lor la numărul șase se corelează cu modul în care turismul și afacerile colaborează.

„Ratele de ocupare a hotelului s-au îmbunătățit [la Reykjavik] cu o ofertă mai mică - iar cererea este mare acolo”, a spus Sarwar. "Deci, prețurile hoteliere au crescut și aceasta este o mare parte din cotele de cotizare zilnice."

Potrivit lui Sarwar, călătorii de afaceri care doresc să reducă costurile călătoriei lor pot dori să se uite la prognozele zilnice ale tarifelor înainte de a face o călătorie și de a evita timpii de vârf de călătorie