Cele mai scumpe incaltari de la Nike

Cele mai scumpe incaltari de la Nike Cele mai scumpe incaltari de la Nike

DIAMOND-ENCRUSTED AIR FORCE 1 ($50K)

Mulți s-ar întreba de ce un set de Air Force 1 va merita mult. Sincer, pantoful nu este o raritate. Oricine și toată lumea poate obține o pereche, dar nu oricine și toată lumea sunt capabili să cumpere această pereche. Rapperul din Atlanta Big Boi s-a bucurat de ajutorul lui Ernel Dawkins, un alt nativ din Atlanta și proprietar al unui magazin de adidași.

Dawkins a făcut ca swoosh-ul să strălucească cu diamante de culoarea șampaniei. Conștient de riscurile probabile ale purtării pantofilor de la oameni, Big Boi le-a oferit în cadrul unei licitații, folosind profiturile de 50.000 folosite pentru a-și finanța caritatea.

AIR JORDAN SILVER (AUTOGRAFIA- 60.000 USD)

Orice lucru legat de titlul lui Michael Jordan va aduce probabil un ban destul. Există o mulțime de motive pentru care Air Jordan va fi considerat că merită costul. Pentru început, Michael Jordan i-a achiziționat ca cadou de la soția sa, Juanita Jordan, la împlinirea a 32 de ani.

AIR JORDAN XII OVO (100.000 USD)

Această versiune simplă, dar elegantă, a Air Jordan are un fundal similar cu cele dinaintea lor, cu excepția faptului că au fost făcute accesibile publicului. Este pur și simplu o recreere a celor deținute de Drake. Adidașul din piele albă are o notă subtilă de ton auriu pe ambele părți, împreună cu cele două ochiuri principale.

Transparența permite doar logoul OVO să fie observabil. Se spune că grupul care s-a vândut cu 100.000 de dolari a fost înzestrat unei femei care le-a listat imediat pentru vânzare. Chiar dacă ar arăta bine cu orice ținută, singurul gând la o pată pe o pereche de adidași de 100.000 USD ar îngrozi o persoană obișnuită!

WORN AIR IORDANIA 12 „JOC FLU” (104.000 USD)

Acest set de pantofi include o poveste. Grupul lui Jordan s-a bucurat alături de Jazzul din Utah la finala din 1997. Jazz-ul i-a cucerit pe Bulls în precedentele două confruntări și a egalat finala la două jocuri fiecare.

SNEAKERS OLYMPICS 1972 (475.000 USD)

Un om de afaceri canadian a făcut istorie cumpărând la licitație o pereche de nișe de la Sotheby's. Cum? Miles Nadal le-a făcut cea mai scumpă pereche de lovituri vândute vreodată la licitație când a predat 475.000 de dolari.Poti sa cumperi produse scumpe sau produse la 5 lei, totul depinde de bugetul pe care il ai alocat pentru cumparaturi.