Cele mai scumpe camere de hotel din lume

  • Sâmbătă, 5 Iunie 2021
  • Turism
Cele mai scumpe camere de hotel din lume Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Imperial Suite at Park Hyatt Vendôme, Paris:

O suită individuală oferă o vedere excelentă asupra orașului iubirii. Există, de asemenea, o cadă spa, o baie de aburi și o masă privată de masaj pe cei 250 de metri pătrați de spațiu de locuit. Preț: 15.500 USD (12.900 euro) pe noapte.

Suită regală la hotelul Four Seasons George V, Paris:

Suitele regale de la Four Season din Paris au o dimensiune de aproximativ 245 de metri pătrați, iar decorul amintește de un palat regal. Dormitorul principal include o baie spațioasă din marmură cu baie de aburi, o saună și un dressing separat .. Preț: 16.000 $ (13.300 euro) pe noapte.

Royal Armleder Suite Le Richemond, Geneva:

Suita Armleder ocupă întregul etaj al șaptelea al hotelului Le Richemond din Geneva. Ferestrele din podea până în tavan sunt realizate din sticlă antiglonț, ceea ce o face atractivă în special pentru politicieni. Suita are trei dormitoare, o sală de mese pentru opt persoane și o baie de marmură. Există o vedere excelentă asupra lacului Geneva. Preț: 17.500 USD (14.500 euro) pe noapte.

Suită Royal la Burj Al Arab, Dubai:

Când vă gândiți la Dubai, primul lucru care vă vine în minte este Hotelul Burj Al Arab cu o înălțime de 321 de metri. Arhitectura în formă de navă este unică. Dar cea mai unică este noaptea în suita regală a hotelului. La 780 de metri pătrați, un teatru privat și un cinematograf privat sunt disponibile pentru oaspeți. Cui îi mai rămân niște bani, poate chiar să își rezerve propriul Rolls-Royce și elicopterul. Preț: 18.000 USD (15.000 euro) pe noapte.

Suită Ritz-Carlton la The Ritz Carlton, Moscova:

Michelle și Barack Obama au rămas în aceste camere. În suita Ritz-Carlton de 232 de metri pătrați, există o bibliotecă și un pian cu coadă. Podeaua este chiar încălzită, în caz de urgență. Mai mult, telecomunicațiile și furnizarea de energie sunt independente. Preț: 18.200 USD (15.200 euro) pe noapte.

Suită Bridge la Atlantis, Bahamas:

Intrarea la hotelul Atlantis din Bahamas este impresionantă. Tavanele, podelele și stâlpii sunt bogat decorate cu aur și marmură. Există un pod între Turnurile Regale, este suita de lux. Michael Jackson și Oprah Winfrey au rămas în zece camere. Suita nobilă include și majordom și bucătar. Per total, suita de lux are 440 de metri pătrați. Preț: 25.000 USD (aproximativ 20.900 EUR) pe noapte.

Suită Royal Penthouse la Hotelul President Wilson, Geneva:

Masa de biliard, aripile și un TV mare cu ecran plat sunt doar o mică parte din dotările suitei Royal Penthouse. La aproximativ 1530 de metri pătrați, vă puteți pierde cu ușurință. Există o piscină curată. cu o vedere fantastică la lacul Geneva. Preț: 33.000 USD (aproximativ 27.600 EUR) pe noapte.

Ty Warner Penthouse la Four Season, New York:

Penthouse-ul Ty Warner de 400 de metri pătrați de la Four Seasons oferă o vedere minunată la New York. Balcoanele sunt din sticlă, iar apartamentul are tavan înalt boltit până la 7,60. Preț: 34.000 USD (aproximativ 28.400 euro) pe noapte.

Vila Hugh Hefner Sky de la Palms Casino Resort, Las Vegas:

Petreceți noaptea ca fondator Playboy: în Hugh Hefner Sky Villa: Da, este posibil. Suita de 930 de metri pătrați este amplasată pe două etaje, are un majordom de 24 de ore, un pat rotativ sub tavanul cu oglinzi și un jacuzzi plutitor de 700.000 de dolari. Preț: 40.000 USD (33.400 euro) pe noapte.

Vilă regală la Grand Resort Lagonissi, Atena:

Din exterior, cea mai scumpă suită hotelieră din lume arată deja aproape ca o casă unifamilială relativ simplă. Dar Vila Regală are totul: piscina este încălzită, însoțită de o baie de aburi. Vă bucurați de o vedere magnifică a golfului și a Atenei, la aproximativ 40 de kilometri distanță. Există, de asemenea, o plajă privată, un majordom privat și chiar pianiști personali sunt disponibili. Preț: 50.000 USD (41.800 euro) pe noapte.