Cele mai populare cocktailuri din lume

  • Marţi, 29 Decembrie 2020
  • Turism

Pasionatii si pasionatele de bauturi fine nu vor refuza niciodata un cocktail delicios creat din ingrediente atent selectionate. Acestea prevad o serie de combinatii intre bauturi clasice, alcoolice, non-alcoolice dar si combinatii intre acestea.

Povestea primului cocktail nu se uita niciodata si cu siguranta, nici aroma inedita a acestuia. Daca nu ai incercat pana acum un cocktail sau daca-ti doresti sa afli care sunt cele mai populare cocktailuri din lume esti la locul potrivit, in momentul potrivit.

 

Top 3 cele mai populare cocktailuri din lume

 

l  Mojito

Mojito este o bautura de origine cubaneza care impresioneaza prin contrastul perfect dintre rom si prospetimea mentei, fiind alegerea perfecta pentru o vara insorita sau pentru zilele in care stai la plaja. Este de altfel un cocktail alcoolic pe care este imposibil sa-l treci cu vederea.

 

l  Pina Colada

Daca esti fan al bauturilor pe baza de lapte si cocos, Pina Colada s-ar putea inscrie cu succes pe lista ta de favorite. Acesta este un cocktail non-alcoolic usor cremos si potrivit pentru adolescente libertine.

 

l  Sex on the beach

Experientele tari se termina cu un Sex on the beach, un cocktail extrem de popular de origine americana, de unde nu lipseste alcoolul puternic si sucurile de fructe.