Cele mai noi oferte la articolele pentru copii

  • Miercuri, 28 Iulie 2021
  • Familie
  • Publicat de
Dango Dango

Pentru cei care nu au aflat inca, Dango.ro este o platforma online specializata in promovarea articolelor pentru copii, bebelusi si parinti. In platforma sunt disponibile toate articolele necesare, obligatorii si utile pentru cresterea si educarea micutilor. Veti gasi: carucioare, scaune de masina, biberoane, scaune pentru servit masa, hamuri pentru plimbare, sisteme de siguranta si protective, patuturi etc. Produsele promovate de Dango sunt brand-uri recunoscute pe plan mondial, precum: Baby Go, Chipolino, Coccolle, Sun Baby, Lorelli, Klups.

 La acest inceput de vara pe Dango veti gasi reduceri de pret la leaganele pentru bebelusi, patuturi pliabile, masinute electrice, carucioare sport, triciclete si premergatoare. Chiar daca soarele puternic va mangaia pielea micutilor, chiar daca temperaturile vor creste, zilele insorite si viata fericita trebuie sa continue indiferent de ceea ce se petrece in jurul nostru, ceea ce inseamna ca noi parintii trebuie sa le oferim in continuare copiilor posibilitatea de a se bucura de clipe minunate.

 Site-ul va ofera si va pune la dispozitie o gama larga de leagane pentru bebelusi, patuturi din lemn, triciclete pentru copii, vehicule de impins, formata din diverse modele pe care le puteti utiliza si depozita in exteriorul sau interiorul casei.

Punctul de plecare au fost cerintele tot mai mari a tuturor parintilor, si anume: confortul si siguranta. Indiferent de pozitia sau locul in care vor fi montate, produsele mentionate mai sus sunt sigure, eliminand posibilitatea vreunui accident! 

Dupa cum am mentionat, produsele pentru bebelusi au preturi avantajoase, la care se mai adauga si reduceri. Parintii se pot bucura de reduceri de pret de pana la 35%.