Cele mai nebunești destinații de surf din lume

Cele mai nebunești destinații de surf din lume Cele mai nebunești destinații de surf din lume

Marea Roșie, Egipt

Iată o opțiune pentru cei cărora nu le pasă de peisajele exotice și care doresc pur și simplu să se bucure de surf - Egiptul preferat al tuturor. Surferii extremi cu experiență care pot rezista vântului puternic care ar putea să te sufle literalmente de pe picioare, aleg să viziteze în februarie, la începutul lunii martie. Deci, acum este momentul potrivit chiar și pentru începători

Agadir, Maroc

Agadir este un oraș-stațiune cu o zonă de plajă bine echipată, plină de șezlonguri, umbrele, cabine și chiar un sistem de avertizare împotriva furtunilor de praf. Și când nu te uiți la valuri, există întotdeauna natura înflorită colorată. Există, totuși, un posibil eșec: probabil că veți dori să adăugați mai multe culori vieții de zi cu zi după întoarcerea acasă.

Oman, coasta Oceanului Indian

Oman este o opțiune remarcabilă dacă vă puteți permite călătoria. Cu un climat excelent, oameni prietenoși și în imediata apropiere a EAU, este un adevărat rai pentru turiști. Și pensionarii ajung să experimenteze aceste locuri de-a lungul plajei special echipate pentru surfing.

Maldive, coasta Oceanului Indian

Un alt concurent pentru titlul de cel mai bun loc pentru surferi este Maldivele. Dar este doar o opțiune viabilă pentru cei care sunt deja suficient de experimentați, datorită valurilor foarte puternice și abundenței rocilor subacvatice ascuțite care vă pot încurca într-o clipă.

Tahiti, Polinezia Franceză

Tahiti - este un loc magic. Căutați ceva neobișnuit și pitoresc? Este timpul să vizitați patria surfului. Primele plăci de surf au apărut aici cu sute de ani în urmă, probabil când oamenii erau plictisiți de moarte. Din Tahiti, s-au răspândit în Hawaii, apoi în Anglia și nu numai. Știați că primele plăci măsurau 3-7 metri lungime și cântăreau până la 70 de kilograme? Încercați să prindeți un val din acel lucru.

Hawaii, SUA

Surful a venit în Hawaii în jurul secolului al IV-lea d.Hr. din Tahiti, așa cum am menționat mai devreme. Hawaiienilor le-a plăcut imediat această activitate ciudată, iar valurile naturale erau perfecte pentru acest gen de divertisment. Puține s-au schimbat de atunci: valurile înalte și puternice se amestecă cu natura superbă din jur, făcând din Hawaii unul dintre cele mai bune locuri de surf din lume.

Sri Lanka, coasta Oceanului Indian

Plaja Weligama din Sri Lanka este un loc minunat pentru a prinde unele dintre valurile medii joase. Pentru surferii mai exigenți, există Hikkaduwa și, dacă doriți doar să mergeți solo fără ca toată lumea să privească, există un loc departe de plajele aglomerate numit Golful Arugam.

Lima, Peru

Peru are nenumărate locuri de surf de-a lungul a 1.500 de kilometri de plaje de coastă. Alegeți oriunde și valurile vor fi acolo. Dar probabil ar trebui să acordați prioritate șederii în Lima, capitala Peru, deoarece este cel mai civilizat și confortabil loc pentru turiști.

Indonezia, Bali

Printre locurile care ar putea concura pentru titlul de „Cele mai bune destinații de surfing din lume”, veți găsi cu siguranță Bali. Există locații pentru surferi începători și experimentați; temperatura apei în ocean este de cel puțin 28 de grade, iar cea mai bună parte - fără rechini. Dacă sunteți începător, încercați plaja Kuta. Pentru surferii mai experimentați, plaja Balangan ar trebui să gâdilească această fantezie.