Cele mai mari branduri de telefoane mobile din lume

Telefoanele mobile au devenit parte integranta din viata noastra. Smartphone-urile au revolutionat modul in care oamenii folosesc azi telefoanele mobile. Preferintele consumatorilor se schimba in mod dinamic si de aceea piata aduce mereu ceva inovator si ultra-stilat. Camerele foto de inalta rezolutie, procesoarele mai rapide, aspectul elegant, designul, optiunile noi, stilul etc, sunt ceea ce consumatorii au nevoie, iar brandurile de top si noile companii mobile aflate in plina expansiune exploateaza aceste optiuni pentru a se diferentia de concurenta.

Iata cele mai bune branduri mobile din 2019.

1. Samsung. Samsung electronics este o companie sud-coreeana, filiala a grupului Samsung. Aceasta este un lider de piata in industria smartphone-urilor deoarece se straduieste in mod continuu sa intensifice capacitatile produselor prin intermediul cercetarii si dezvoltarii extinse. Samsung si-a extins ofertele pentru smartphone-uri cu preturi medii si mici la telefoane mobile de ultima generatie. Samsung este popular pentru gama de telefonae Samsung Galaxy. Produsele emblematice ale acestui brand sunt Samsung Galaxy S7 edge+ si Galaxy Note 7. Recent, Samsung a dezvoltat propriul sistem de operare Tizen pentru smartphone-urile sale, ca o alternativa la modelele echipate cu Android. Samsung a dezvoltat parteneriate cu mari companii in domeniul audio, cum ar fi AKG si Dolby.

2. Apple.

Fondata in anul 1976 de catre Steve Jobs si Ronald Wayne, Apple este azi cunoscuta pentru iPhone-urile clasice. Apple are o baza uriasa de clienti mari, pentru ca ofera produse cu un design aparte si caracteristici superioare. Acesta a devenit mai degraba un brand aspirational pentru oamenii din intreaga lume. Apple a reusit sa mentina calitatea produselor sale, pentru ca puncteaza mereu progrese tehnologice rapide si abordari de proiectare in evolutie. Multi concurenti Apple incearca sa-i imite caracteristicile si uneori scad preturile pentru a castiga din cota de piata. Dar aceste manevre nu i-au descurajat pe marii adepti Apple, ceea ce arata ca Apple este un brand mondial de mare valoare.

 

3. Huawei.

Fondat in 1987, Huawei este cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, avand sediul in China. Are cele mai bune centre de inovare din toata lumea, iar in 2016 a investit 14% din veniturile sale in cercetare si dezvoltare. Huawei are o prezenta globala in peste 170 de tari si de are de gand sa-si dezvolte proprius sistem de operare, cu o prezenta puternica pe piata de telefonie mobila. In 2017 Huawei a livrat 153 de milioane de exemplare mobile.

Acestea sunt cele mai mari 3 companii de telefoane mobile din lume.