Cele mai luxoase aeroporturi din intreaga lume

Cele mai luxoase aeroporturi din intreaga lume Cele mai luxoase aeroporturi din intreaga lume

Aeroportul internațional Hamad - Qatar

Aeroportul internațional Hamad se află într-o ligă cu cele cinci aeroporturi comune. Fiind acordat de Skytrax distincția rară de aeroport de 5 stele, acest aeroport are destule rezervări pentru pasagerii săi în așteptare. Pentru început, aeroportul are 10 expoziții de artă răspândite în tot aeroportul, libere să vadă și să facă poze cu pasagerii.

De asemenea, are un lounge special pentru minori neînsoțiți, cu jocuri video gratuite, gustări și zone de joacă. De asemenea, are un centru spa, o piscină, un centru de fitness complet echipat, o cadă cu hidromasaj și terenuri de squash.

Aeroportul München - Germania

Aeroportul München este un alt aeroport de lux destinat călătorilor care trec. Premiul a fost acordat terminalului 2 al aeroportului, unde pasagerii se bucură de serviciile propriei facilități de satelit de mijloc. Face totul rapid, cu timp de conectare mai rapid și o experiență generală excelentă de călătorie.

Creșterea Terminalului 2 a dat loc noilor restaurante și magazine, zone de așteptare pentru familii și saloane ultra-pașnice Lufthansa. Aeroportul din München a fost în cursa pentru Aeroportul anului, terminând pe locul al treilea în anii 2014, 2015 și 2016. Cu ceva mai multă muncă, Aeroportul din München ar putea fi mândria și gloria turismului german și a călătoriilor mai târziu.

Aeroportul internațional Hong Kong - China

În ultimul deceniu, HKIA sau Aeroportul Internațional din Hong Kong a fost cel mai bun. Fusese premiat de Skytrax drept Aeroportul Anului 8 din 11 ani din 2001 până în 2011. Anii în care nu a asigurat o decorație ridicată, aeroportul a fost în mod constant locul doi sau trei. Aeroportul are un parc fantastic ideal pentru familiile care călătoresc.

Parcul educațional Dream Come True este perfect pentru întărirea legăturii părinte-copil cu sarcini de lucru din viața reală pentru copii și părinți. Așteptați călătoria și legați-vă cu copilul în același moment. HKIA conține, de asemenea, nouă muzee și festivaluri de artă, cultură și muzică.

 Incheon International - Coreea de Sud

Aterizarea la Aeroportul Internațional Incheon este o porțiune bună a civilizației coreene pentru călătorii frecvenți. În Terminalul 1 există o expoziție de perete media și fotografie chiar pe pasarelă. Există, de asemenea, parade coreene clasice și teatre mini-clasice, 5 muzee, 5 centre convenționale de aventură culturală și piese enorme de artă răspândite în jurul aeroportului.

Toate arată cultura și frumusețea Coreei de Sud. De asemenea, are 2 punți de observator, unul oferă călărețului o vedere frumoasă asupra acestui uimitor Munte Oseong. Anul trecut, aeroportul a deservit peste 60 de milioane de pasageri.

Tokyo Haneda - Japonia

Acest aeroport este cel mai bun alt aeroport din lume în ceea ce privește curățenia. A fost premiat ca cel mai mare aeroport național din lume timp de patru ani consecutivi (2013-2016).

Haneda a deservit peste 16 milioane de pasageri internaționali și peste 68 de milioane de pasageri. Nu există prea multe despre facilitățile și atributele aeroportului, totuși acest aeroport este incomparabil când vine vorba de curățenie. Este atât de clar că nici Monica Geller nu a putut avea nimic de spus despre asta.

 Aeroportul Singapore Changi - China

Pentru al șaselea an consecutiv, Skytrax a recunoscut aeroportul Changi din Singapore ca fiind cel mai bun de acest tip din întreaga lume. Cu două piste paralele și 4 terminale, acest aeroport deservește aproximativ 60 de milioane de pasageri anual (62,22 milioane în 2017) și contribuie la satisfacerea totală a pasagerilor de către toate aeroporturile.

Imaginați-vă un aeroport cu trei grădini în interior, orhidee, floarea-soarelui și cactus. De asemenea, are un cinematograf, un pachet de divertisment cu console de la Xbox la Kinect. Cel mai bun lucru este că toate sunt gratuite, atâta timp cât sunteți pasager care așteaptă un zbor, acestea sunt gratuite.

Ia-ti zilele libere din concediu si zboara catre aceste aeroporturi.